Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 точни знака за мъжка изневяра: Как да разберем, че има втора жена?

20 октомври 2024, 19:30 часа

Подозирате мъжа си в изневяра? Има седем признака, които ще ви помогнат да разберете. Всички измамници определено правят това.

Изневярата във връзките е тема, която вълнува много хора. И въпреки че всеки случай е уникален, има общи признаци, по които може да се подозира, че съпругът има любовница. Събрахме най-очевидните сигнали за мъжка изневяра, които ще ви помогнат да разберете какво наистина се случва в една връзка.

 

Още: Смята ли се флиртът за изневяра?

1. Той поставя парола на телефона си

Ако вашият партньор е започнал прекалено да защитава телефона си, постоянно го държи с лицето надолу, незабавно прекъсва обаждания или отива в друга стая, за да говори, това може да е червен флаг. Често това поведение показва, че той има какво да крие.

 

2. Мъжът променя имиджа си

Още: Дейв Грол от Foo Fighters: Роди ми се извънбрачна дъщеря, моля за прошка (СНИМКА)

Внезапни промени във външния вид - нов гардероб, прическа, ходене на фитнес и остър интерес към модата и личните грижи - може да показват, че вашият мъж се опитва да впечатли някой друг. Ако вашият съпруг не се е интересувал от подобни неща преди, тогава това е причина да помислите върху това.

 

3. Парите започват да изчезват някъде

Внезапното и необяснимо харчене от съпруга може да означава изневяра. Ако парите от семейния бюджет започнат да се изпаряват и мъжът не може логично да обясни къде са отишли ​​или става раздразнителен, когато обсъждате финансите, може би той ги харчи за нещо или някой извън семейството.

Още: Трябва ли да прощаваме изневярата?

 

4. Нещо се е променило в интимността

Ако партньорът неочаквано предложи нови експерименти в леглото или, обратно, избягва интимността, това може да е знак за изневяра. Често мъжете, чувствайки се виновни, се опитват да „изкупят греховете си“ чрез сексуална активност или се отдалечават, когато са напълно задоволени от другата страна.

 

5. Мъжът започва да дава подаръци без повод

Подаръците и прекомерното внимание може да не са просто признак на любов, но и опит за смекчаване на чувството за вина. Често мъжете, когато изневеряват, се опитват да „подкупят“ половинката си, така че тя да не разбере какво се случва.

 

6. Той спира да се интересува от вашите дела

Ако сте обсъждали всеки ден, но сега съпругът ви не се интересува как е минал денят ви, това може да означава, че мислите и чувствата му сега са насочени към друга жена. Вниманието и грижата са важни индикатори за емоционална връзка и липсата им трябва да ви предупреди.

 

7. Той винаги е „на работа“

Честите закъснения на работа, внезапните командировки и новите „неща“ могат да бъдат само прикритие за срещи отстрани. Ако той реагира агресивно или уклончиво на вашите въпроси, това може да е още един сигнал, че някой друг се е появил в живота му.

Наблюдавайте тези промени и ако забележите подобни признаци, не се страхувайте да обсъдите подозренията си с партньора си. Но не забравяйте, че не само диалогът е важен, но и вашата интуиция.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес