Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 принципа на кармата, които ще променят живота ви

24 юли 2024, 19:28 часа

Кармата е универсалната истина, която никой не може да отрече. Карма с прости думи означава резултатът, който търсите за вашите действия. Думата карма се използва от нас сякаш е толкова основна, но това, което не знаем е, че е много мощна. Последствията от това могат да бъдат положителни или отрицателни в зависимост от вашите действия. Не е нужно да търсите лична вендета на онези, които сте наранили, кармата ви пази гърба. Независимо от това, законите на кармата трябва да се следват, за да имате страхотен живот.

Вижте още: Стари любови се завръщат в живота ни! Ретроградният Меркурий идва от 5 до 28 август

Кармата обаче е ефективна и може да бъде пионер в живота ви. Да не забравяме, че не щади никого и каквото посееш, това ще пожънеш. Естественият закон на кармата е, че каквото и да проявите, ще се превъплътите в този или може би в следващия живот. Освен това има 7 златни закона на кармата, които човек трябва да следва за успешен живот.

1. Великият закон

Великият закон означава, че каквото дадете, това получавате. Например, ако сте щедри, ще донесете съответните плодове. По същия начин, ако проявявате любов към други човешки същества, ще пожънете благоприятни плодове. Този закон е повече или по-малко като Закона за привличането. Така че, тънко добро, правете добро и ще видите резултата му. Каквито и мисли да изпратите във Вселената, вие ще ги нарисувате.

2. Законът за неутралността

Кармата не е пристрастие, тя няма любим човек като нас, хората. То ще бъде равнопоставено за всички, независимо от кастова вяра, пол, цвят на кожата. Освен това го е грижа за всички, бъди добър. Кармата ще бъде добра към теб, бъди зъл, ще те нападне. Съдбата е справедлив играч в тази игра на живота.

3. Законът на смирението

Законът на смирението гласи, че приемате това, което ви чака. Будисткият закон на кармата многократно споменава този закон като много важен в живота на човек. Самоотражението на нашите действия е от решаващо значение за нашето благополучие. Например, ако сте направили лошо на някого и не сте съгласни с факта, че сте сгрешили, тогава ще ви бъде трудно да направите необходимите промени в живота си.

4. Законът за връзката

Ако чувствате, че това, с което се сблъсквате, се дължи на действия от минали животи, тогава законът на връзката играе решаващо правило тук. Миналото, настоящето и бъдещето са взаимосвързани. Ако искате да неутрализирате грешките от минали животи, тогава трябва да работите в полза на настоящето и бъдещето. Вашите желания ще бъдат утвърдителни само ако работите за положителни промени в живота си сега.

Вижте още: Учени: Домашните любимци „пазят“ мозъка на стопаните си от старост

5. Законът за гостоприемството

ГОСТОПРИЕМСТВО

Каквото и да дадем, ще си го върнем, така че нашите катиони трябва да са вредни за нашите мисли. Да бъдем безкористни е ключът към нашия собствен растеж. Без да имате зли намерения, просто бъдете безкористни и Вселената ще ви дари с най-избраните си благословии. Поведението ви не трябва да противоречи на вашите мисли и действия.

6. Законът за сътворението

Този свят е създаден с намерение, нещата няма да се случат от само себе си, ние трябва да го направим. Активното участие в живота ще даде желания резултат. Обградете се с това, за което наистина копнеете, това ще ви помогне да постигнете целта си. Ако не сте доволни от настоящата ситуация, тогава властта е в ръцете ви, продължете напред и направете необходимите промени.

7. Законът за търпението и наградите

Един от законите на кармата е търпението и наградите, гласи, че без упорита работа никакви награди няма да има във вашите карти. Няма незабавен резултат за една задача, винаги е необходимо търпение и постоянство. Освен това, за да се случат нещата, са нужни усилия и време, моменталните резултати никога няма да ви доставят същата радост, както упоритата работа.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес