Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 знака на зодиака да очакват приятни промени през май

22 април 2022, 16:50 часа

Има мнение, че месец май е нещастен месец, в който не е обичайно да се жениш, да обзавеждаш жилище или да се преместиш в нов дом. Въпреки това, популярните вярвания не винаги си пасват напълно с реалността. Популярни астролози са съставили месечния си хороскоп и споделят кой ще има наистина голям късмет през май. 5 знака на Зодиака ще успеят да хванат късмета за опашката през май.

1. Овен

Препоръчително е Овните да проявят постоянство и смелост в действиятаси, за да успеят през май. Но упоритият им труд със сигурност ще бъде възнаграден. Астролозите ги съветват да вземат нещата в свои ръце и да спрат да разчитат на външна помощ. Месецът ще донесе нови емоции и ще бъде щедър на приятни събития, потвърждават експертите.

2. Телец

Телците могат да очакват добри перспективи през май. Ъенденцията за липса на късмет най-накрая ще им каже сбогом и ще им отвори вратите за нови възможности. Най-важното нещо, с което трябва да се заемат, е смело да пристъпят напред. Астрологът съветва представителите на този знак да работят ефективно и тогава успехът няма да закъснее.

3. Рак

Съдбата е подготвила нова романтична връзка за Раците през май. Павел Глоба съветва да пуснат топлината и романтиката в живота си. Успех очаква повечето Раци в професионалната сфера.

4. Козирог

Представителите на тази зодия може да имат затруднения с работата в началото на май. Въпреки това, не е нужно да се отказвате, важно е да погледнете неуспехите и несгодите в лицето и да разрешите всички нерешени въпроси. Това ще открие възможност да се изкачите нагоре в кариерата и да спечелите уважението на ръководството.

5. Риби

Астрологът съветва Рибите да прекарват повече време с близките и приятелите си. Май ще даде възможност най-накрая да постигнат взаимно разбирателство. Април ще позволи на представителите на зодията да спечелят добри пари.

Преди време астролозите споменаха знаците, на които пролетта ще донесе радост в любовта. Щастие в личния живот ще почука на вратата на три от знаците на зодиака. Но все пак не трябва да забравят за работата и ежедневните проблеми, съветва астрологът. Нека всичко върви паралелно, за да не страда някоя сфера от живота.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес