Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 знака, че съдбата ви е отредила щастие, но във втория брак

07 юни 2024, 15:27 часа

Бракът е свещена връзка, но животът понякога взема неочаквани обрати. Докато някои от нас намират своето щастливо завинаги в първия си брак, други се впускат в пътуването на втори брак. Астрологията, със своята небесна мъдрост, може да предложи интригуващи прозрения за живота ни. В тази статия ще разгледаме 5 астрологични знака, които могат да намекнат за възможността за втори брак.

Реклама

Вижте още: Ще настръхнете: Точни знаци, че карма от минал живот контролира сегашния ви

1. Венера в седми дом

Венера, планетата на любовта, красотата и връзките, играе централна роля в нашите романтични съдби. Когато Венера е разположена в седмия дом на вашата рождена карта, това може да означава силно желание за партньорство и брак. Въпреки това, ако първият ви брак не е продължил, това разположение може да подскаже потенциал за втори шанс за любов.

Хората с Венера в седми дом често се характеризират със своя чаровен и общителен характер. Те са естествени миротворци и търсят хармония в отношенията си. Това може да ги направи по-отворени към идеята да дадат нов шанс на любовта, увеличавайки вероятността от втори брак.

2. Квадрат на Луната или Срещу Венера

Луната представлява нашите емоции и вътрешни желания, докато Венера означава нашите романтични наклонности. Когато Луната формира предизвикателен аспект (квадрат или опозиция) към Венера във вашата рождена карта, това може да показва тенденция към преживяване на емоционална турбулентност във вашите взаимоотношения.

Ако сте се сблъскали с трудности и предизвикателства в първия си брак, този аспект може да подсказва, че ще срещнете подобни препятствия в следващите си връзки. Въпреки това, той също така означава потенциал за личен растеж и учене от минали грешки, което прави втория брак по-вероятно да бъде успешен.

3. Транзитен Юпитер в Седми дом

Астрологията не се отнася само до вашата натална карта; става въпрос и за непрекъснато променящите се небесни движения. Когато Юпитер, планетата на експанзията и късмета, преминава през вашия седми дом, това може да донесе период на растеж и възможности във вашите взаимоотношения.

Ако в момента сте несемейни или в нестабилен брак, този транзит може да означава появата на нова, трансформираща връзка, която може да доведе до втори брак. Влиянието на Юпитер също може да донесе по-оптимистична перспектива, правейки ви по-отворени към идеята за повторен брак.

Вижте още: Сложете тези неща в спалнята си, за да привлечете любов

4. Композитна диаграма

Композитната диаграма, създадена чрез комбиниране на рождените карти на двама души в една връзка, предоставя ценна информация за динамиката на тази връзка. Ако в момента сте в обвързано партньорство и обмисляте втори брак, анализирането на вашата комбинирана диаграма може да предложи важна информация.

Потърсете аспекти, които показват дълбока емоционална връзка и споделени ценности. Положителните аспекти между Венера, Марс и Луната в комбинираната диаграма могат да предложат силна романтична връзка и потенциал за траен брак. Обратно, предизвикателните аспекти може да изискват допълнителни усилия и комуникация за преодоляване на пречките.

5. Прогресираща Луна в Седми дом

Прогресиращата Луна представлява вашите развиващи се емоционални нужди и желания, докато се движи през домовете на вашата рождена карта. Когато влезе в седми дом, може да доведе до повишен фокус върху връзките и брака.

Ако сте обмисляли втори брак, напредналият транзит на Луната през този дом може да означава подходящото време да предприемете тази стъпка. Това е период, в който вашето емоционално благополучие е тясно свързано със статуса ви на партньорство, което ви прави по-склонни да търсите втори шанс за любов и обвързване.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес