5-те зодии, които са най-склонни към преяждане

2819
5-те зодии, които са най-склонни към преяждане
Снимка: iStock/Guliver

За някои хора храната не е просто необходимост, а страстта на живота им. Те обичат да си похапват, особено ако на масата има екзотично ястие. Дали става въпрос за любимата им пица, изискани деликатеси, или пресен сочен плод - някои представители на зодиака просто не могат да устоят, когато видят храна. Ако добавим и чаша от любимата им напитка, преживяването за тях е вълшебно. Ето кои 5 зодии обожават яденето и често преяждат:

Телец

Храната е голямата страст на Телците. Те държат да познават всяко модерно ястие. Затова често можете да ги откриете на кулинарни изложения или други събития, където сервират най-популярните храни на пазара. Когато отиват на ресторант, Телците обичат предварително да се запознаят с менюто на заведението, защото това допълнително увеличава радостта им от предстоящото хапване. Тази зодия консумира храната с всичките си сетива. Телецът умее да разкаже за ястието в детайли, да опише неговата текстура, на какво му напомня вкусът или какви емоции събужда у него.

С кого си най-съвместим според китайския хороскоп?

Време е да разгледаме кой с кого си подхожда, но според китайския хороскоп. Сайтът yourtango.com е направил интересна статия по темата,...

Везни

На Везните им е трудно да спазват дори обикновен хранителен режим. Защо трябва човек да обядва само веднъж, ако след един час може да повтори? Везните си хапват, когато пожелаят. Дори да са на диета, ако видят нова сладкарница или машина за италиански сладолед, те веднага ще си кажат, че веднъж се живее. Тъй като им е трудно да спазват точен план за хранене, може да пропуснат цяло основно хранене, например обяда, и да пристъпят направо към вечерята. Представителите на тази зодия обичат да си дояждат, особено нощно време. Не е добре да се запасяват с ядки и шоколади, защото всичко може да изчезне още същата вечер пред телевизора.

Риби

За Рибите храната е благодат, която никога не ги оставя безразлични. Често начинът им на хранене е свързан с емоционалните им състояния. Случва се да седнат да ядaт само за да се почувстват по-добре. Те много добре знаят кои храни могат да подобрят настроението им и имат запаси от тях у дома. Един от недостатъците на хората от зодия Риби е, че много обичат джънк фууд. Възможно е да изпаднат в състояния, в които просто не могат да спрат да преяждат с нездравословни храни. В такива моменти бързо натрупват завидно наднормено тегло и рискуват да отключат наследствени заболявания.

Топ 5 на най-силните мъже в зодиака

Има мъже и мъже - дори според хороскопа. Ето кой кой е: 1. Телец Телецът несъмнено е един от най-мощните знаци на зодиака и няма проб...

Лъв

Представителите на зодия Лъв гледат на храненето като на вълнуващо кулинарно преживяване. Те държат продуктите, които консумират, да са с високо качество. Лъвовете не обичат да се хранят с джънк фууд. Ако продуктът е скъп, деликатесен или популярен, за тях е идеален. Лъвовете обожават да се хранят извън дома в подходяща обстановка. В случая това означава изискан ресторант, който предлага най-доброто обслужване.

Овен

Овните обичат приключенията, в това число и кулинарните. Ако заведете представител на тази зодия на ресторант, който сервира петстепенно меню 200 метра над земята, той ще е на седмото небе. Овните обичат да експериментират с различни екзотични ястия. Това, което ги отблъсква, е еднообразното меню. За разлика от другите зодии в списъка ни, те нямат никакви претенции към мястото, на което се хранят. Стига да са обградени от приятна компания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише правилно: миньор, миниор или минйор

Виц на деня: Кварталното магазинче

Важни признаци, по които да изберем кафе на зърна

Инфаркт от радост: Мъж спечели близо 5 млн. долара в казино в Сингапур (ВИДЕО)

Защо не трябва да вземате важни решения, когато сте под стрес?

Какви скрити ползи ни носи пиенето на кафе без захар

Виц за добро утро: Голям семеен скандал

Стихотворение на деня, 28 юни, от Надежда Захариева

Кои напитки не трябва да се комбинират с кафе

Любовен съвет за всяка зодия за 28 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com