Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 категории приятелки, от които да стоите далеч

02 септември 2022, 19:33 часа

Едно момиче има нужда от приятелки, за да споделя с тях радост и тъга, да прекарват приятно заедно. Изглежда, че една дама не може да пострада от общуването с приятелките си, че прекарването на време с тях трябва да й донесе облекчение, емоционално освобождаване и приятни впечатления.

Да, в повечето случаи е така.

Но все пак има ситуации, когато комуникацията с приятели е вредна за младата дама.

1. Парти момиче

Готова е непрекъснато да забавлява околните. Тя знае всички клубове в града, ще е наясно какви събития и къде се провеждат. Със сигурност няма да скучае.

Но такава комуникация няма да може да донесе ползи на момичето. Тя само ще си губи времето в общуване с купонджийката и може да си навлече проблеми, като води такъв начин на живот.

Новата ти най-добра приятелка – майка ти!

2. Клюкарка

Приятелка от тази категория ще знае всичко за всички. Тя няма да спестява грозни думи за своите познати, ще обсъжда делата на всеки човек, който ѝ споделя своите най-лични тайни.

Такъв приятел може да изглежда открит и искрен за едно момиче. Но дамата не трябва да губи бдителността си и да разкаже всичко за себе си. Факт е, че клюкарката ще обсъжда личния ѝ живот с другите.

3. Завистница

Разпознаването на приятел от тази категория ще е трудно на момента. Но младата дама, когато общува с нея, ще хване завистливите погледи върху себе си в онези моменти, когато споделя радости, добри новини с приятелката си.

Тя никога няма да се зарадва на момичето, тайно ще й пожелава зло през цялото време. Най-лошото е, че ще бъде почти невъзможно да спрете да общувате със завистлив човек.

Какъв тип приятелка си според зодията

4. Непрекъснато се оплаква

Оплакванията от устните на тази приятелка ще звучат от сутрин до вечер. Нищо в живота й няма да е добро, всички събития ще бъдат само негативни. Тя няма да има късмет нито в личния, нито в професионалния живот.

5. Кралица

Тази категория ще включва арогантна приятелка, която ще се смята за по-добра от останалите. Тя ще се възхищава на себе си, ще изисква комплименти, адресирани до нея.

Дамата ще бъде принудена да се възхищава на кралицата, да забрави, че тя също е красива по свой начин.

По-добре е да не се забъркваш с такива приятелки. Това ще позволи на момичето да поддържа добро настроение, самочувствие и вяра, че съществува искрена връзка.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес