Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

14 февруари - 10 съвета как да отпразнувате

05 февруари 2022, 17:50 часа

Свети Валентин е не само чудесен повод да напомните на близките си за чувствата си, но и възможност да си прекараме добре. И не само на самия празник, но и по време на подготовката за него. За повечето момичета Свети Валентин е дългоочакван романтичен ден, изпълнен с любезности, подаръци и ходене на ресторант. За момчетата това е изтощителен ден, в който непрекъснато се очаква нещо и не дай си Боже да не реализират тези очаквания.

Мили момичета, време е да разчупите стереотипите и да поемете инициативата! Все пак този празник е за двама. Уредете сами романтична вечеря и ще видите, че вашият избраник ще оцени похарчените усилия.

Защо мъжете се нуждаят от 14 февруари?

Повечето мъже с удоволствие биха се отказали от Свети Валентин. Денят на виното и любовта е окичен със стотици вицове, карикатури и мемове на тема „как момичетата виждат 14 февруари, а как момчетата“. Статистиката казва, че представителите на силния пол не разбират, защо е необходим въобще този ден. Освен това някои момчета открито заявяват, че Свети Валентин е вторият 8 март, само, че се чества, през февруари. Разбира се, във всяка шега има доза истина. И, така как може да се промени отношението на скъпите ни мъже към празника, ако в действителност те очакват нещо съвсем различно от това, на което са „разчитали”.

От закуска до романтична вечеря

съвета как да подредите идеалния 14 февруари за любимия човек. Това не означава, че празникът ще бъде само за него. Ако всичко върви на най-високо ниво, този ден със сигурност ще донесе своите дивиденти веднага след романтична вечеря. Един благодарен мъж е способен на много в името на избраника си.

1. Почерпете любимия човек с вкусна закуска

Може да приготвите обичайната закуска, но в стилизиран дизайн. Сърца от колбаси с бъркани яйца, сладко от ягоди за оформени палачинки, чаша прясно изцеден сок - чудесно начало на романтичен ден.

2. Украсете къщата

Не е вярно, че мъжете не ценят красотата! Те също я оценяват, но когато няма нужда да участват пряко в организацията й.

3. Пригответе си вкусна вечеря

За целта, предварително предупредите любимия човек, че не трябва да харчи пари за ресторант, а у дома го очаква изненада. Повярвайте, само това твърдение ще направи вашия мъж по-щастлив и по-щастлив.

4. За да празнувате 14 февруари, не е необходимо да пишете сценарий

Свети Валентин е интимен празник. Нека всичко се развива. Не измъчвайте любимия човек с правила и рутина. Дайте му шанс да се отпусне.

5. Най-голямата грешка, която жените правят при подготовката за празника, са подаръците за Свети Валентин

Мили момичета! Забравете веднъж завинаги за чорапите, късите панталони и бръснача. И мъжът си е мъж! Той също има своите страсти и хобита. Подарете на любимия си човек абонамент за любимото си списание за риболов, билет за футбол или резервирайте маса за него и приятелите му в бара по време на „най-важната игра в света“ в баскетбола, купете му тази колекционерска кола, в която той „гледа“ " в толкова дълго време в магазина за подаръци. Той ще ви носи на ръце дълго време.

6. Без упреци през целия ден!

Забравете за всички неизпълнени обещания, не споменавайте счупената врата на шкафа и спукания кран в кухнята. Днес спомените ви са само за най-добрите дни, прекарани заедно.

7. Хвалете мъжа си

Днес всички ентусиазирани думи, изречени на любимия, ще се натрупат в благодарната му памет и ще се върнат при вас многократно в близко бъдеще.

8. Помислете за своя образ

Прическа, еротична рокля, лек, но примамлив аромат на парфюм ще дадат възможност на любимия ви да се отпусне и да се наслади на красотата, която е видял.

9. Изненадайте го

Когато вашият мъж се прибира вечер уморен, но щастлив, че не му се налага да ходи на ресторант. След романтична вечеря му предложете масаж. Той не само ще „довърши“ избрания, който вече е попаднал в приказка, но и ще се превърне в отличен преходен етап към празничния „десерт“.

10.14 февруари 2022 г.

Тъй като тази година 14 февруари е в понеделник, планирайте уикенда, преди или след самия празник. Помолете любимия си човек да заведе децата при родителите му!

Обичайте се, ценете и уважавайте желанията на вашия избраник. Хубав ден и страстна нощ на вас!

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес