Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съпругата на Васил Гюров: Страхувам се за живота си и този на семейството ми

12 септември 2024, 12:21 часа • 5621 прочитания

Съпругата на музиканта Васил Гюров - Мария Кавлакова, написа във Facebook, че се страхува за живота си. Причината е спор със съсед, който е ескалирал и е стигнал до физическа саморазправа между сина на Кавлакова и въпросния съсед.

Във Facebook групата "Нашата улица "Цар Иван Асен II" Мария пише, че спорът ѝ със съседа ѝ не е от днес. Тя припомня, че вече е публикувала в същата група през декември 2023 г. информация за проблема и е посочила случаи, за които е сигнализирала полицията и прокуратурата. Според Кавлакова съседът ѝ дори е откраднал три семейни велосипеда и въпреки че от записи от камери се вижда, че именно този човек ги е взел, полицаите не са предприели нищо.

"Страхът причинен от съжителството ни с човека Георги Георгиев - живущ на ---------, под нас. Изброих няколко случая, за които съм сигнализирала в полицията и прокуратурата: 1. Системно викане на полиция без причина, 2. Счупен и захвърлен централен ел.бушон, 3. Три броя откраднати наши велосипеди от мазето (полицията иззе записите, видя, че е той; той се покри и нещата замряха). Тогава не пуснах негова снимка от морални съображения.", пише Кавлакова и уточнява, че вече не се колебае да покаже лицето на съседа ѝ, защото той се е сбил със 17-годишния ѝ син. "Сби се със сина ми (17г.) и заключи с огромен катинар дворното ни парко-място, за което сме се разбрали с нашия хазяин да ползваме. Жена му си позволява да крещи по децата ми и да ги обижда. Взели сме всички необходими мерки - жалба в полицията и две жалби в прокуратурата. Следващата стъпка е да извикаме медиите.", пише Мария.

Screenshot: Мария Кавлакова/Facebook/Нашата улица "Цар Иван Асен II"

Страх за живота

Съпругата на Васо Гюров пише още, че съзнателно публикува в кварталната си група тази информация, за да остави някаква "следа", защото се страхува за живота си и този на семейството си. "Не искам да бъдем поредните, за които се съобщава в новините, когато вече е късно.", добавя тя.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес