Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Двойният убиец от София не бил наясно какво е извършил

19 май 2017, 09:12 часа • 3592 прочитания

Твърде рано е да се говори какво ще пледираме. Така Ася Манджукова, адвокатът на извършилия двойно убийство 57-годишен Драгомир Драгомиров, коментира дали ще пледира за невменяемост.

По думите на Манджукова тепърва ще текат експертизи. Нямам информация и не знам Драгомир да е имал психични проблеми. Доколкото знам и доколкото съм разговаряла с негови приятели, той е бил здрав, обобщи Ася Манджукова. Тя добави, че Драгомиров питал как са убитите от него хора т.е. той е бил в такова психическо състояние, че не е имало възможност да се проведе нормален разговор.

Това, което знам за случая е, че се е стигнало до някакъв етап, в който става въпрос за разрешения и актове. Спекулативно е да се казва, че причината за случилото се са 100 000 лева – това е само една версия. Все още не съм провела нормален разговор с Драгомиров, обясни юристът.

Драгомиров е семеен, с 4 деца, без абсолютно никакво криминално минало. Има законно притежавано оръжие от много години, обясни Манджукова. Тя добави, че преди вчерашния случай Драгомиров не е използвал огнестрелно оръжие в разрез с правилата. Манджукова добави, че е познавала Драгомиров преди инцидента – имали общи приятели.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес