Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Същите тези хора са срещу джендърите и се притеснявам какво може да се окаже там

17 септември 2024, 07:56 часа • 650 прочитания

Думите са част от цитат на депутата от ПП-ДБ Ивайло Мирчев по адрес на "Възраждане" заради поредния опит на партията да прокара законопроект за чуждестранните агенти - в сутрешния блок на БНТ: "Същите тези хора са против еврото, а със еврови сметки, същите тези хора са против ваксините, а се оказаха ваксинирани, същите тези хора са срещу джендърите и се притеснявам какво може да се окаже там".

"Информация има - то и информация за Пеевски има в службите, но тя отлежава на трупчета", обобщи Мирчев след въпрос нека да бъде доказано, че "Възраждане" са руски агенти.

Още: Казах, че на тези избори почивам - вие представяте ли си да бъда депутат в тази компания от предатели

Преди Мирчев, в Националната телевизия гостува депутатът от "Възраждане" Ангел Славчев, който защити законопроекта за чуждестранните агенти така - с него щели да бъдат осветени и финансираните от Изток, разбирай Русия и щяло да си проличи и дали Костадин Костадинов е замесен в темата "агенти". Спомен за политическото минало на Ангел Славчев: Славчев за Бареков: Пари от този келеш не съм вземал, предлагаше ми 20 хил. лева на месец

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес