Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Големият тест" - зад стените на елитен дъблински колеж са скрити тайни

17 септември 2024, 10:08 часа • 592 прочитания

На 24 септември 2024 г. излиза книгата на Джо Спейн "Големият тест" (издателство "Хермес").

Тайни 

Зад стените на елитен дъблински колеж са скрити тайни, които могат да спасят хиляди животи. Или да ги унищожат.

Още: Откъс от "Скритото момиче", Лусинда Райли

За книгата

2014 г., колежът „Свети Едмънд“, Дъблин. Двайсетгодишният студент във факултета по медицински изследвания Тео, на когото преподавателите вещаят бляскаво бъдеще, прекарва нощта в стаята на приятелката си Дани. На сутринта от него няма и следа. Дани отказва да приеме, че любимият ѝ си е тръгнал, без дори да се сбогува, затова го обявява за издирване. Това е най-тежката загуба в живота ѝ след смъртта на нейния баща при трудова злополука преди години. Но когато майка ѝ е диагностицирана с деменция, тя е съсипана. Прекъсва следването си, за да се грижи за нея, защото състоянието ѝ се влошава с всеки изминал ден.

2024 г. Дани се завръща в „Свети Едмънд“ като преподавател по история, но всъщност е полицай под прикритие. Изпратена е там, за да разкрие предполагаема схема за подправяне на данни за клинично изпитване на революционно лекарство против деменция. Ами ако то наистина действа и помогне на хиляди хора, включително и на майка ѝ?

Докато е там, Дани се надява да разбере и какво се е случило с Тео, но нищо зад стените на елитния колеж не е такова, каквото изглежда...

Още: "Скритото момиче" от Лусинда Райли - Не можеш да избягаш от съдбата си...

Бестселъри и автографи от издателска къща „Хермес“ на „Алея на книгата - София“

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес