Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Братство в смъртта" - излиза нова книга от Нора Робъртс

26 август 2024, 12:52 часа • 689 прочитания

На 3 септември излиза новата книга от поредицата „В смъртта“ на Нора Робърст - "Братство в смъртта" (издателство "Хермес").

За книгата

Едуард Майра е влиятелен мъж – бивш адвокат, съдия и сенатор, създал си безброй врагове по време на дългогодишната си кариера. Той е похитен пред очите на братовчед си Денис, който неволно се оказва на местопрестъплението и пострадва.

Още: "Южнобългарска хроника" от Димитър Мантов събира историческата памет на Пловдив (СНИМКА)

Ив Далас приема нещата лично, защото Денис е съпруг на Шарлът Майра, най-добрата психоложка и профайлър от нюйоркската полиция. Но докато се опитва да разкрие мотивите за престъплението, за да стигне до неговия извършител, отвличането се превръща в убийство. Трупът на Едуард е намерен да виси от кристалния полилей в къщата, от която е отвлечен, а на гърдите му е оставена бележка: Справедливостта възтържествува. Сред основните заподозрени са многобройните му любовници, но всяка от тях има алиби.

Не след дълго и негов приятел последва трагичната му съдба. Някой отвлича, изтезава и убива влиятелни мъже, които явно крият нещо. Нещо толкова ужасяващо, че си заслужава да рискуваш живота си, за да го запазиш в тайна. За да разкрие истината, Ив Далас ще трябва да се изправи срещу собствените си страхове. Защото невинаги жертвите са невинни...

За автора

През 2007 г. списание „Таймс“ определя Нора Робъртс като една от стоте най-влиятелни личности в света. През последните 30 години средно на всяка минута се продават около 27 книги на Нора Робъртс. Романите й се публикуват в над 34 държави.

Още: Откъс от "Принцесата от Бухенвалд, Ана Андреу Бакеро

Сред най-популярните й поредици са „В смъртта“, „Хотелът“, „Сватбена агенция“, „С

Ана Андреу Бакеро: Имам чувството, че човечеството не е научило нищо, че сме обречени да повтаряме грешките от миналото

"Принцесата от Бухенвалд" - историята на Мафалда Савойска, сестра на царица Йоанна Българска

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес