Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вратар на Лудогорец: Захари Сираков внесе нова енергия в отбора

28 август 2024, 13:59 часа • 635 прочитания

Вратарят на Лудогорец Хендрик Бонман говори пред медиите преди заминаването на тима за Молдова. Както е известно, на „орлите“ им предстои срещу тима на Петрокуб от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Първата среща в Разград завърши при резултат 4:0 за родния шампион.

Бонман заяви, че той и съотборниците му са пределно мотивирани да играят в групите на Лига Европа. Стражът допълни, че атмосферата в тима е много добра след идването на временния треньор Захари Сираков, който замени на поста Георги Дерменджиев.

„Работим добре заедно и представянето ни става по-добро“

Хендрик Бонман

„Отиваме да вземем този двубой и да бъдем сигурни за Лига Европа. По-добре е, когато имаш преднина от четири гола, но ние сме професионалисти - все пак играем срещу футболисти от Лига Европа и е трудно. Мисля, че сме готови. Ще бъдем сериозни и ще дадем 100% от себе си“.

„Захари Сираков внесе нова енергия в отбора. Знаете, че с всеки нов треньор е така. С времето се вижда, че работим добре заедно и нашите представяния стават все по-добри. Чувствам се много добре в клуба. Щастлив съм, че съм тук и гледам напред към следващите стъпки“, каза Бонман.

Вчера пък стана ясно, че основен защитник на Лудогорец е аут за месец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес