Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Този път Крушарски е сериозен! Иска 5 милиона и не отстъпва, но се надяват да се смили заради децата

17 октомври 2024, 21:06 часа • 834 прочитания

Кандидат-собственикът за Локомотив Пловдив Иван Пашов разкри подробности за срещата си с настоящия собственик на клуба Христо Крушарски. Пашов определи разговора като "незадоволителен", защото Крушарски държи да получи 5 милиона, но изрази надежда за промяна в позицията "заради децата".

Кандидат-собственикът за Локо Пловдив: Разговорът с Крушарски беше незадоволитен

“Няма да разкривам какво точно сме си говорили, то е между него и мен, но като цяло разговорът беше незадоволитен. Господин Крушарски продължава да настоява за 5 милиона. Надявам се Крушарски да сме смили най-вече заради децата и да не отнема техните мечти. Ние разчитаме на тях, а ако той им го отнеме, после не знам как ще им се обясни, че това е направено от алчност или други неща“, заяви Пашов пред "Трибуна Пловдив".

ОЩЕ: Любо Пенев поиска тлъста неустойка след прогонването му от Локомотив Пловдив

ВАР-ът на Actualno

Иван Пашов вече инвестира в Локомотив Пловдив

„Аз бях в Локомотив в борбата, не съм бил футболист. Познавам обаче всички спортни гилдии, което е важно. Никога няма да се откажа, защото вече съм започнал одит и реално инвестирам пари в клуба. Аз ще изкарам нещата до край, няма да дам крачка назад. Дал съм дума на феновете и най-вече на децата“, обясни кандидат-собственикът за Локо Пловдив.

ОЩЕ: По стъпките на баща си: Пенев напуска Локо Пловдив

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес