Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спартак Варна не се даде на евробоец и продължава без загуба в Първа лига (ВИДЕО)

28 юли 2024, 21:04 часа • 2129 прочитания

Отборите на ЦСКА 1948 и Спартак Варна не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат 2:2 в Бистрица в мач от втория кръг на новия сезон в Първа лига. Новакът в елита Спартак на два пъти бе губещ в резултата, но успя да избегне поражението срещу "червените", които този сезон играят и в евротурнирите.

ЦСКА 1948 и Спартак Варна не се победиха в Първа лига

В 16-ата минута 22-годишният северномакедонски нападател Марио Илиевски откри за ЦСКА 1948. В 41-вата минута обаче Ахмед Ахмедов изравни. "Червените" веднага реагираха и вкараха втори гол преди почивката чрез сръбския халф Неделко Пишчевич.

Зрелищно реми в Бистрица

През второто полувреме обаче Спартак отново успя да изравни. В 72-ата минута гостите получиха, дузпа която бе реализирана от Антонио Вутов. До края никой от двата тима не успя да стигне до трети гол, поделяйки точките в срещата.

В класирането Спартак Варна излезе временно на второ място с 4 точки, след като успя да победи Хебър в първия кръг. ЦСКА 1948 пък записа второ поредно равенство след ремито с Черно море в първия си мач. В следващия кръг Спартак домакинства на ЦСКА, а ЦСКА 1948 гостува на Септември.

По-рано през седмицата пък Левски постигна нова убедителна победа, за да оглави еднолично класирането.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес