Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шоу с марка "Чочев": ЦСКА 1948 постигна комфортен успех над Септември (ВИДЕО)

14 април 2023, 17:37 часа • 1668 прочитания

ЦСКА 1948 постигна комфортен успех при гостуването си на Септември София. В двубой от 26-ия кръг на efbet Лига селекцията на Тодор Янчев се наложи с 3:1 над младия състав на "червено-сините". В пореден мач на тима си Ивайло Чочев бе най-добрият на терена. Полузащитникът се разписа на два пъти, а съотборникът му Бирсент Карагерен също вкара. Почетното попадение на септемврийци бе автогол на Педриньо.

По-рано: Локомотив Сф излъга Пирин с късни голове в края всяко от полувремената (ВИДЕО)

В 13-ата минута дойде първото по-интересно положение. Мартин Петков бе изведен зад гърба на противниковата отбрана, но ударът му мина покрай целта. По-късно Димитър Шейтанов се намеси страхотно при изстрел с глава на Чочев и топката се отклони в гредата. В 38-ата минута обаче голмайсторът на Първа лига остави безпомощен младия страж с прекрасно изпълнение на фаул.

След 180 секунди Карагерен засече центриране на Умарбаев от корнер и удвои аванса на тима си. В последната минута на първото полувреме Педриньо прати кълбото в собствената си врата. Така на почивката резултатът бе 1:2. 

Гол след гол и ЦСКА води с 2:1 на Септември след 45 минути игра! Ивайло Чочев с попадение номер 18 от началото на...

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Петък, 14 април 2023 г.

ОЩЕ: ЦСКА 1948 загуби основен защитник за половин година

На старта на втората част Чочев преодоля Шейтанов за втори път с плътен шут по земя от дистанция. В 65-ата минута вятърът можеше да помогне на домакините. Петков обаче стреля над вратата при опита си да прехвърли излезлия напред Наумов. До края на двубоя голмайсторите на ЦСКА 1948 напуснаха принудително, а Станоев, Ради Кирилов, Симеон Петров и Октавио се отчетоха с пропуски.

След днешната победа момчетата на Янчев заемат третото място с 10 точки преднина пред четвъртия Левски. "Червените" домакинстват на Локо Пловдив на 22 април. Септември остава 13-и с 22 пункта.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес