Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радуканов пропищя: Голям стрес, голямо напрежение!

09 април 2014, 22:38 часа • 13502 прочитания

Треньорът на Славия Милен Радуканов пропищя от огромното напрежение в отбора от надвисналата опасност от изпадане в "Б" група. "Белите" смачкаха с 4:0 пълния аутсайдер Любимец в мача от 32-ия кръг, но през първото полувреме бяха трагични и на почивката резултатът беше 0:0.

"Голям стрес, голямо напрежение има при нас, оплака се Радуканов. - Това, че сме толкова близо до изпадащите, играе много важна роля и притеснява момчетата. Много трудно се играе в такава ситуация. При различни обстоятелства, щяхме да сме много по-добри".

Треньорът на Славия призова колегите си от другите отбори във втората половина на таблицата да запазят самообладание и да не нападат съперниците си. Радуканов визира Димитър Димитров-Херо и неговия Черноморец. От Бургас обявиха, че "белите" играят "приятелски мачове", визирайки лесния им успех над Локомотив (София). Радуканов обаче иска на всичко това да се сложи точка.

"Ние се опитваме да спазваме добрия тон и не плюем никого. Надявам се това да се спазва от всички. Не може така, каза той. - Някои се опитват да си оправдават грешките с другите. Не може само да се хвърлят обвинения. Нека запазим добрия тон".

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес