Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Панатинайкос – Ботев Пловдив: Кога и къде да гледаме двубоя на „канарчетата“ с гръцкия гранд?

25 юли 2024, 07:55 часа • 4681 прочитания

Ботев Пловдив гостува днес на Панатинайкос в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят обещава да бъде изключително интересен с оглед на факта в какво физическо състояние се намират двата отбора в момента.

Панатинайкос – Ботев: Начален час и ТВ

Ботев Пловдив достигна до втория квалификационен кръг на Лига Европа, след като елиминира словенския Марибор в предишната фаза на надпреварата. „Канарчетата“ изиграха два много силни мача и с общ резултат 4:3 продължиха напред.

Панатинайкос пък все още няма официален мач през настоящия сезон. Това може да се окаже голям плюс за момчетата на Душан Керкез, които вече имат три срещи зад гърба си – две с Марибор и една с Ботев Враца в Първа лига.

Фенове на Панатинайкос

В колко часа започва Панатинайкос – Ботев?

Двубоят между Панатинайкос и Ботев Пловдив е тази вечер като ще стартира в 21:00 часа българско време. Срещата ще се проведе на Олимпийския стадион „Спирос Лоис“ в столицата на Гърция – Атина.

Коя телевизия ще предава Панатинайкос – Ботев?

Двубоят между Панатинайкос и Ботев Пловдив ще бъде излъчван пряко по телевизията. Каналът, който ще предава срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Панатинайкос – Ботев Пловдив НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък Ботев Пловдив обяви привличането на младежки национал на Армения.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес