Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев: Просто исках да поправя треньора на ЦСКА, а не да се заяждам (ВИДЕО)

29 септември 2024, 23:00 часа • 623 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев отново коментира разразилия се конфликт между него и старши треньора на ЦСКА Александър Томаш. Двамата направиха остри изказвания по адрес на клубовете си, а словесните престрелки предизвикаха сериозен отзвук сред футболната общественост у нас.

Престрелките между Генчев и Томаш по оста Левски - ЦСКА

Конфликтът започна след медийно изказване на Генчев, че не вярва, че отбор с пет загуби в първите си шест мача може да стане шампион. На това Томаш му отвърна, че Левски е шампион по втори места. Последва нов коментар от Станислав Генчев в личния му профил във Фейсбук, в който написа, че ЦСКА е продължител на Чавдар Етрополе и Литекс.

Станислав Генчев

Генчев не се заяждал с коментара, че ЦСКА е продължител на Литекс и Чавдар Етрополе

След мача с Арда Генчев отново бе запитан за коментарите си, а треньорът е категоричен, че се е изказал обмислено и в двата случая. По отношение на първия си коментар, треньорът на Левски не разбира защо в ЦСКА са реагирали толкова остро. А що се отнася до втория коментар, Генчев е категоричен, че не е искал да се заяжда.

"Всичко съм го направил обмислено. Първото ми изказване не смятам, че трябва да провокира такава реакция от отбора на ЦСКА - и от директори, и от треньор. Второто изказване - просто да поправя треньора на ЦСКА го направих, не да се заяждам. Приключвам с тази тема и не искам да я коментирам повече", каза Генчев на пресконференцията след мача с Арда, спечелен от Левски след задна ножица.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес