Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитър Евтимов подписа нов договор с ЦСКА, още един вратар се присъедини към тима

20 юни 2023, 16:24 часа • 2055 прочитания

Един от лидерите на ЦСКА Димитър Евтимов подписа нов договор с клуба. Новината бе официално от „червените“. Както е известно настоящият контракт на 29-годишния страж с „армейците“ изтичаше в края на месеца. Шефовете на клуба обаче искаха на всяка цена да задържат опитния вратар, който е един от лидерите на съблекалнята.

Ръководството на ЦСКА обяви днес, че клубът е подписал договор с Димитър Евтимов за срок от две години. Решението на шефовете е изненадващо с оглед на факта, че в последно време стражът парафираше контракти за по 12 месеца. Той обаче е заслужил дългосрочен договор с отдадеността си на „червените“ и сърцето, което показва, както на терена, така и извън него.

❤️Димитър Евтимов остава в ЦСКА! По време на престоя си тук сърцатият вратар се превърна в изключително важна част за...

Posted by CSKA Sofia FC on Tuesday, June 20, 2023

От ЦСКА също така обявиха привличането на още един вратар. Става въпрос за Марин Орлинов, който до този момент носеше екипа на Литекс. 28-годишният страж направи много силен сезон във Втора лига и бе привлечен на „Армията“. През изминалата кампания Орлинов изигра 35 мача за „оранжевите“ във всички турнири, в които опази мрежата си „суха“ 13 пъти.

Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато пък намери място в престижна класация с Тер Щеген и Де Хеа.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес