Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Риба меч прониза смъртоносно италиански сърфист край бреговете на Индонезия (СНИМКА)

23 октомври 2024, 06:35 часа • 913 прочитания

Италиански сърфист е починал, след като е бил прободен в гърдите от риба меч по време на сърфиране край бреговете на Западна Суматра в Индонезия.

Как се стига до трагедията?

36-годишната Джулия Манфрини е карала сърф на островите Ментавай, отдалечена островна верига, когато е претърпяла „необичаен инцидент“, казва нейният бизнес партньор Джеймс Колстън.

ОЩЕ: Мексико продължава издирването на трима сърфисти

„За съжаление, дори със смелите усилия на партньора ѝ, персонала на местния курорт и лекарите, Джулия не можа да бъде спасена. Вярваме, че тя е починала, правейки това, което обичаше, на мястото, което обичаше“, каза Колстън в изявление в Instagram.

Лахмудин Сирегар, изпълняващ длъжността ръководител на Агенцията за управление на бедствията на островите Ментавай, заяви, че Манфрини е била ударена в гърдите от риба меч, докато е карала сърф край южната част на остров Сиберут около 9:30 ч. местно време, според държавната информационна агенция Antara.

ОЩЕ: По чудо оцелял: Гърбат кит подгони сърфист (ВИДЕО)

Според медицинския доклад тя е получила прободна рана в горната лява част на гръдния кош с дълбочина около пет сантиметра.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес