Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ямбол има нов заместник-кмет

10 май 2024, 22:30 часа
Реклама

Константин Андреев е новоназначеният заместник-кмет на община Ямбол, отговарящ за направленията "Устройство на територията и строителство" и "Общинска собственост и икономически дейности", поддръжка на града и публична инфраструктура. 

Той е възпитаник на Гимназия с преподаване на чужди езици "Васил Карагьозов" в Ямбол, където завършва с профил немски език през 2005 година.  Образованието си продължава в Национална спортна академия "Васил Левски" в София, специалност "Тенис на маса - треньорски профил", като постига успехи като национален състезател и двукратен шампион на Световна студентска универсиада. Има и диплома за специалност "Ремонт и експлоатация на автотранспортна техника" от филиал на Технически университет в Сливен, където придобива квалификации като педагог и инструктор по водачи категория „В“.

Константин Андреев започва работа в Община Ямбол през 2019 година и преминава през различни нива, като последно заема длъжността директор на Общинско предприятие „Паркове и зони за отдих и спорт“.

 

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес