Треньорът на Губерния Пламен Константинов: Отборът не се възстанови от загубата на финала за Купата на CEV

11085
Треньорът на Губерния Пламен Константинов: Отборът не се възстанови от загубата на финала за Купата на CEV

Загубата на Губерния (Нижни Новгород) на финала за Купата на CEV (Европейската конфедрация по волейбол) е повлияла за класирането на тима на петото място в Суперлигата на Русия. Това заявява в интервю старши треньорът на тима от Новгород Пламен Константинов. В екслукизвно интервю пред електронен сайт българският специалист прави обощен анализ на представянето на отбора през изминалия сезон.

"През този сезон имахме цели. Те бяха класиране в шампионата на Русия, което да ни даде право да играем в евротурнирите и да стигнем до полуфинал в турнира на CEV. Това ние го изпълнихме, но определено остана и разочарование. Първото нещо беше, че в евротурнира стигнахме до финала и го загубихме. А това повлия на по-нататъшното ни представяне във вътрешното първенство на Русия. Загубата от френския отбор, беше удар, който и до момента не сме преодолели.

Губерния на Константинов се пребори за 5-ото място в Суперлигата на Русия

Губерния (Нижни Новгород), чийто треньор е Пламен Константинов зае пето място в крайното класиране на Суперлигата по волейбол на Русия....

Ако говорим за шампионата на Русия, то сезонът се оказа непостоянен. Имаше травми, но това не е оправдание. Някои волеболисти, за които искахме и ги оставихме в отбора, не показаха възможностите си. Затова сега ще седнем с ръководството и ще решим какво ще правим по нататък. Мисля, че ще има сериозни промени", категоричен е Пламен Константинов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com