Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Личният треньор на Деми Мур разкри какви упражнения прави звездата, за да има перфектно тяло

24 август 2024, 06:00 часа

Упражненията, които Деми Мур прави, за да изглежда като момиче, са много лесни и практични.

Aктрисата е на 61 години  и въпреки факта, че стана баба, тя все още изглежда с 20 години по-млада.

Разбира се, като всички жени, холивудската звезда има проблемни зони – ръце, корем и дупе. Личният треньор на звездата Грегор Жужон-Роуч сподели упражненията, които помагат на Деми Мур да поддържа атлетичната си физика.

Стегнат корем

За да изпълните упражнението, трябва да легнете по гръб, да огънете коленете си и да поставите краката си на пода. След това повдигнете краката си в свито положение, така че петите ви да се отделят от пода, заключете коленете си в това положение. Бавно повдигнете краката си към гърдите. В горната част ги изправете и насочете петите си право към тавана, като леко повдигнете опашната кост от земята. Стегнете и издърпайте корема си. Останете в това положение за момент. След това внимателно се спуснете до изходна позиция.

Необходими са 4 серии от 20 повторения. Когато правите това, трябва да усетите долната част на корема.

Стегнати ръце

Когато започнете упражнението, изправете се в пълен ръст. Дръжте дъмбел във всяка ръка. Като държите лактите си близо до ребрата, огънете двете тежести едновременно, така че вътрешната страна на дланите ви да е обърната към раменете ви. След това бавно спуснете ръцете си до изходна позиция.

Правете колкото можете повече движения за минута. Важно: отделете време, усетете всички мускули.

Крака

Застанете изправени с чифт дъмбели в ръцете си. Пристъпете десния крак назад, така че свитото коляно да мине зад левия крак.

По този начин вървете назад, кръстосвайки свитите си колене. Изпълнявайте упражнението бавно, така че мускулите на краката да се стегнат. Трябва да направите 4 серии от 20 стъпки.

Повдигнати задни части

Следвайки примера на Деми Мур, опитайте се да включите бягане в тренировките си - то перфектно развива мускулния тонус в зоната на бикините.

„Ще станете по-слаби в задната част. Бягащата пътека е страхотно средство за изгаряне на калории и тоник за мускулите“, обяснява треньорът.

Важно е да загреете преди основното бягане. „Вървете“ по пътеката за 3 минути. След това наклонете машината до осмо ниво и, като държите дръжките, си представете, че изкачвате планина. След няколко минути усложнете задачата. Клекнете и ходете на петите за една минута. Връщане към u

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес