Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са най-добри в леглото според астрологията?

04 август 2024, 10:57 часа

Един от най-важните аспекти на една връзка е сексуалната съвместимост. Известно е, че хората, чиято сексуална годност и здраве са страхотни, са зодиите, които са най-добри и в леглото.

Въпреки че дори и да мислят, че партньорът им не е толкова добър като тях по време на секс, просто е жалко от тяхна страна да мислят така. Сексуалната годност е свързана с постигането и доказването на себе си като вечен (не в сравнение с Бог, за да бъдем точни). Освен това включва удовлетворяване на партньора ви и получаване на всичко, което искате от партньора си. Но дали сте от зодиите, които са най-добри в леглото?

Седмичен хороскоп за 5-11 август 2024 г.

Някои зодии са експерти, когато удовлетворяват партньора си в леглото или получават това удовлетворение от партньора си. Въпреки че някои не са толкова добри и определено ще имат нужда от помощ!

Везни (23 септември - 22 октомври)

Ако можете да намерите най-добрия сексуален партньор някога, това определено ще бъде Везни! Според астрологията мъжете и жените Везни нямат нищо против да ви обърнат сексуално внимание, ако е обратното. Те не възнамеряват да се бият с вас, но със сигурност ще ви дадат най-добрия секс в живота ви.

Те жадуват за физически връзки повече от разговори. Освен това тези местни жители са зодиакалните знаци, които са най-добри в леглото, защото обичат да обожават чувствеността и да се гушкат до сърце.

Овен (21 март – 19 април)

Овните трябва да покажат впечатление за себе си, че са „най-добрите“, всъщност те мислят по подобен начин и за себе си. Поради тази причина самонадеяността и егото им ги замъгляват, но честно казано, това работи най-добре на сексуално ниво. По принцип те ще ви задоволят, просто защото няма зодия като тях.

По отношение на сексуалната интимност местните представители на зодия Овен вярват в пълното удовлетворение. Освен това обичат да задоволяват партньора си с любов, съблазняване и огромна близост. По този начин тяхната очарователност е несравнима.

Телец (20 април – 20 май)

Телците приемат много сериозно сексуалната форма и удоволствието. Всъщност може би дори не го приемат като забавление! Странно, нали? Но от друга страна, те са известни като „смели любовници“. Следователно те обичат да показват известна смелост и в сексуалните дейности. Има едно неканено предимство, при което те са склонни да слушат всичко, което ще кажете, тъй като те също са добри слушатели.

Тези хора са изключително страстни относно своите сексуални желания. Те попадат в списъка на зодиакалните знаци, които са най-добри в леглото, защото се грижат сексуалното удовлетворение за тях и партньора им да е несравнимо.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците са предимно „атлетични“. Те обичат да показват някои от онези атлетични движения в леглото. Тези хора вярват в щастлив, здрав и здравословен сексуален живот. Освен пола, самооценката и самоувереността също са някои важни характеристики за тях. Те също са много любящ, грижовен и привързан тип партньори в секса!

Мъжете и жените Стрелец привличат партньор, който не оставя граници и граници, когато става въпрос за илюстриране на любовта. Хората ще ги видят като зодии, които са най-добри в леглото, защото жадуват за някакво необичайно желание, когато става дума за сексуалност.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите приемат секса много сериозно, както и да са бурни, също и защото е известен като най-сексуалната зодия. Сексът не е нещо, което тази зодия ще планира предварително и го обича, когато е по-импулсивен и непреднамерен. Освен това те обичат да бъдат грижовни и уважителни по време на секс.

Освен това хората от зодия Скорпион внимават да правят страстен секс, но да не нараняват партньора си по никакъв начин. Освен това те са много деликатни около партньора си в леглото и се уверяват, че обожават чувствеността.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвът е огненият знак и те не могат да пренебрегнат показването на някакви „свирепи“ движения в леглото. Те могат да бъдат супер неочаквани по много начини, но най-важното е, че дават приоритет на любовта. Това означава, че ако просто търсите необвързана ситуация, не избирайте Лъв! Те обичат да показват своята нежна страна, както и дивата страна в леглото.

С всичко това още една причина тези местни жители да са едни от зодиите, които са най-добри в леглото, е, че се уверяват, че ухажват партньора си по най-добрия възможен начин. Те живеят в момента на правене на любов с партньора си и търсят удоволствието по възможно най-добрия начин.

Дневен хороскоп за 4 август 2024 г.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Сексът е по-скоро приключение за хората Водолей. Те обичат да опитват нови неща и да поемат рискове в леглото. И все пак те са склонни да стават малко нервни понякога под напрежение. Всъщност, някои подобни неща се случват и с тях, когато влязат в някаква връзка. Следователно в основата им е природата да се държат така, но освен това те са зодиите, които са най-добри в леглото.

Те се грижат за партньора си, както и за това, че летвата им за сексуалност е висока и удовлетворяваща. Тези местни жители биха обичали правенето на любов вместо сексуалността. Страстният секс ще бъде жизненоважен. Те обаче биха жадували за комфорт повече от дълбок страстен секс.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са малко мудни и бавни. Когато са в леглото, тези местни хора са склонни да се концентрират върху себе си, а не върху партньора си, което е доста смешно! Те обичат да се гушкат и гушкат с партньора си и честно казано дори не им пука за секса. Освен това тези местни жители не се интересуват дали са една от зодиакалните знаци, които са най-добри в леглото или не; те просто искат да лежат в леглото с партньора си.

Освен това биха се радвали да видят партньора си да се кикоти и да се радва на любовта им, вместо да се фокусират върху факта дали са сексуално удовлетворени или не. Също така, те биха очаквали същото от своите партньори.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес