Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-големите страхове според зодията ви?

05 август 2024, 17:17 часа

Всеки човек пази списък с основните си страхове за себе си. Нашите най-големи опасения рядко излизат на повърхността, но определени обстоятелства могат да задействат спусъка в нас, който ни навежда на съзнанието за тези опасения и ни кара да реагираме по начини, които може да не разбираме напълно. Ако най-много се страхувате да не загубите контрол, може да се ядосате, когато някой промени плановете ви. Можем да преодолеем тези психологически препятствия и да се освободим от притесненията, които могат да възникнат, като научим кои са най-големите страхове на всяка зодия!

Дълбоко в себе си дори най-смелите лъвове сред нас са уплашени котки. Това е част от историята на нашия генезис: по време на някакъв етап от нашата еволюция се натъкнахме на нещо, което ни служи като постоянен демон. Повечето хора имат една или повече фобии (змии, тесни помещения, инфекции и т.н.), но ние разгледахме по-внимателно едно нещо, което вероятно ви ужасява най-много – разделени, разбира се, по зодиакален знак. Ако сте смели, прочетете нататък.

Овен: Посока на получаване

Знакът Овен е известен като главните бебета на зодиака, тъй като вие сте едновременно шефове и бебета. Тъй като приемането на заповеди никога не е опция за Овен, вие трябва да вземате всички решения в живота си. Правенето на избори и предприемането на действия определя дали Овенът ще живее или ще умре. Когато сте възпрепятствани да поемете контрол, изпитвате дълбок, първичен страх. Особено поради бюрократична бюрокрация или някой, който не е съгласен с любовта ви към базираните на действие решения, вие намирате най-големите си страхове тук.

Научете най - късметлийския ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 август

Телец: Абсолютно разстройство

Последователният график е като кислород за бика на зодиака; счупи го и не можеш да дишаш. Не защото на Телците им липсва въображение — напротив, вие сте група артистични хора. Промяната обаче е хаотична и обезпокоителна. И така, хората със зодия Телец имат нужда от ред и предвидимост. В една дезорганизирана ситуация, хората са принудени да започнат от нулата, намирайки краката си всеки път, без да могат да напреднат по-нататък. Виждате го като сизифов ад, а не като учебен опит.

Близнаци: Скука

Крайностите на Близнаците са добре познати. В крайна сметка е подходящо близнаците да се колебаят между противоположни полюси. Но скуката е тревогата, която движи безредиците в Близнаци. Вашето повишено любопитство триумфира над чувството ви за лична сигурност, което ви кара да разпалвате различни пожари в името на това да имате какво да правите. Моля, от любов към всичко свято, забавлявайте безделните Близнаци, защото сте опасност за себе си и за обществото.

Рак: Невежество

Раците са зодиите, които обикновено се превръщат в най-големите страхове на другите. Ракът е за защита срещу най-дълбоките, променящи живота белези от детството от всички. Често предполагате някакво вродено съзнание, че родителите ни няма винаги да са до нас и че светът наистина е враждебно и опасно място, а не топла и любяща утроба. Просто трябва да сте наясно, че сте едва доловимо ужасени, че няма да се приберете у дома. Така че, ако някога трябва да отидете по поръчка, най-добре помолете да дойдете.

Лъв: Че си неспособен да обичаш

В крайна сметка Лъвовете просто искат да бъдат приети такива, каквито са в действителност. Вие сте изцяло за честност и съзнание. Тъй като хората премахват слоевете от вашата идентичност, рискувате да не оцените това, което намирате. Най-големите страхове на Лъвовете може да станат вашата неприязън към тях. В крайна сметка, ако вие не обичате себе си, как ще го направи някой друг?

Дева: Че не заслужаваш

За разлика от скромните самохвалци, Девите са уверени. Бихте предпочели да си отидете без почести за изключителна работа, отколкото да получите EGOT за работа, която смятате под средната (това е само малко преувеличение). Девата се занимава предимно с етиката. Така че част от причината да можете уверено да упражнявате своите критични способности е, че сте предприели необходимите стъпки, за да сте сигурни, че можете да се поддържате. Полагате толкова много усилия в работата си, защото се страхувате да не се провалите на изпитите си за почтеност.

Везни: Раздяла

Заради това колко повече можем да направим в екипи, отколкото можем сами, Везните ценят сътрудничеството. Важи за всички създадени партньорства, не само за романтичните. И всяка връзка – с приятел, роднина, партньор в живота или партньор в общ бизнес, е овкусена с възможността за бъдеща раздяла. Везните са леко обезпокоени от това, което е загубено.

Скорпион: Постоянно наблюдение

Тъй като не е работа на никого как Скорпионът е получил номера за сигурност на вашия бивш социален партньор, патентованата формула на конкурент или доказателството, необходимо за обвинение срещу действащ президент, те вършат бизнеса си тайно. Познаването на тайните на другите намалява силата на Скорпиона. Това те прави по-малко ценен. Следователно не сте в състояние да издържите да живеете в състояние на наблюдение. Не искате движенията ви да бъдат проследявани. Ако не сте имали изключителен достъп до камерите, всъщност се страхувате да бъдете наблюдавани.

Стрелец: Селски живот

Стрелец копнее за далечни приключения като Бел, когато се разхожда из малкия си френски градски площад. Зодията на стрелеца подчертава разнообразието. Това включва храни, езици, култури, академични области и религии. Вашият апетит е безграничен, когато става дума за човешка култура. По този начин чувството, че сте хванати в капан в строга или тясна среда - дори такава, която харесвате, ви плаши. Без да имате възможност да обмислите други възможности, подобни на гледането на филм на ужасите, най-големите ви страхове викат!

5-те зодии, които не прощават измамата и изневярата

Козирог: Похабен талант

Да, Козирозите са вечни измамници, но с каква цел? Парите, известността или наследството? Всичко по-горе, да, но има още. Повече от всеки друг знак, Козирозите ценят времето. Вие сте наясно с потенциала си и факта, че това е единственият ви шанс в живота. Прахосвате мечтите си, защото имате нужда от допълнителен час сън? По-бързо от всяка аларма, този ужас ще ви събуди.

Водолей: Изоставяне

Безпокойството от чувството, че не се вписвате е източникът на етоса на Водолея. Никой не е твърде странен, за да спечели място на масата някъде в зодиака. Визията на Водолея обикновено е широка. Виждате общество, в което се приемат всички видове изроди и отрепки. Вярвате, че никой не трябва да казва на човек да седи в ъгъла, тъй като това е един от най-големите ви страхове.

Риби: Смърт

Разбира се, последният знак от зодиака е този, който най-много се страхува от смъртта. Рибите се фокусират върху разрушаването на бариерите между физическото и духовното, реалностите и мечтите, измислицата и реалността. Следователно вие до голяма степен живеете на ръба, който разделя живота от смъртта, и е опасно да го направите. Един от най-големите страхове в живота ви, който ви измъчва, води директно до развитието на вашата известна чувствителност и интуиция.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес