Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво прави Телеца най-горещата и секси зодия?

04 август 2024, 14:05 часа

Бикът е символ на Телец, земен знак. Телецът, най-горещият зодиакален знак, предпочита да се отпусне в тиха, селска среда, изпълнена с тихи шумове, успокояващи аромати и разкошни вкусове, точно като тяхното небесно духовно животно. Земният знак Телец е най-чувственият в зодиака поради влиянието на Венера; тези космически крави са съблазнени от всяка външна демонстрация на комфорт и лукс.

Любовно предсказание за всяка зодия през август 2024 (част 1)

Телците, които са епикурейци, трябва да изпитват удоволствие и са най-щастливи, когато им се обръща внимание. Телците прекарват целия ден в вани във вана, пълна догоре с ароматни масла. Тези земни знаци също са наясно със стойността на парите. Телците не се колебаят да положат много усилия и труд за значителни ползи. Те са мотивирани, решителни и предизвикателни и се чувстват най-сигурни, когато постоянно правят вноски в спестовни сметки.

Възвръщаемостта на инвестицията е това, което представляват космическите волове (бикът също е символ на Уолстрийт), а Телците са умели да играят дълга игра както в любовта, така и в бизнеса. Телците отдават висок приоритет на сигурността. Така всяка опасност за тяхната стабилност ще изправи на ръба свещен бик.

Телецът, най-горещият зодиакален знак, съответства на стабилната, отдадена личност на знака в астрологията.

Телците отдават голямо значение на надеждността и последователността във всички аспекти на живота си, а фиксираните знаци са ефективни за поддържане на системи. Все пак трябва да се подчертае, че Телецът има репутацията на упорит; това, което един Телец смята за решителност, други могат да възприемат като непримиримост.

В резултат на това тези бикове могат да се намерят да останат по-дълго от необходимото във вредни условия, като например връзки, работа или къщи, за да подчертаят. Но от друга страна, Телците са лоялни спътници, успокояващи своите приятели и любовници с надеждност и отдаденост, въпреки спорадичната им упоритост.

Какво интересува Телците?

Парите са тайната на голямото физическо удоволствие и следователно паролата за тяхното щастие. Телците ВСИЧКИ са обсебени от парите си, уважават ги и се справят добре с тях.

Храна. Телецът е най-горещата зодия, живейте, за да ядете, вместо да живеете, за да ядете. Те отдават голямо значение на храната и обичат да организират вечери, да готвят и да излизат да се подиграват, когато е възможно – родени и възпитани кулинарни блогъри!

Любовно предсказание за всяка зодия през август 2024 (част 2)

Пазаруване. Това е специализирана дейност за удоволствие, а не просто изискване или практическо обучение, базирано на списък. Те са от типа хора, които прекарват целия ден в обикаляне на любимите си магазини и бутици в „центъра“ (също с хубав обяд, разбира се). Те са сериозни купувачи. Няма да ви хареса, ако следвате, освен ако не го направите.

Телецът се включва

секс. Вие сте много съблазнителен знак със силна нужда от физическа интимност и връзка и силен, голям сексуален апетит. Тъй като Венера е вашата управляваща планета, вие обръщате внимание на сексуалността си на първо място в живота си. Връзките се основават на даване и получаване на удоволствие, нали? Да, във вашата книга.

Храня се. Вашите концепции за чувственост и удоволствие включват храната като решаващ компонент. Вие виждате добрата храна и напитки като нещо повече от просто „гориво“, като преживяване, лакомство, награда и „време за почивка“ от стреса на живота. Обикновено има нещо приятно на подходяща дата.

Уютен период. Вашата идеална нощна (или дневна, честно казано) дейност е да останете вкъщи, да се свиете и да прекарате известно време сами някъде на сигурно място за най-горещата зодия Телец. Когато сте сами с половинката си, просто си почивате, без никакъв натиск или съществени „неща“ за изпълнение, се чувствате по-близки, по-склонни да се отворите и по-интимни и възбудени. Има много неща, които можете да направите, за да прекарате времето си.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес