Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да постигнете най-добрия си живот, според зодията си?

15 юли 2024, 14:54 часа

Проявлението е изкуство, което идва от дълбините на душата с намерение и емоция в основата си. Но когато става дума за зодиакалните знаци, какво всъщност означава да „проявяваме“ или дори да привличаме „само добри вибрации“ в тази епоха на поп астрологията? Въпреки че може да има повече от няколко техники, които ви казват, че „това е най-доброто за вас“, преди да се опитате да изявите целите си, преминете към вашия зодиакален знак, за да разберете коя техника може да е естествена.

Овен

Вашият манифестивен трик трябва да съответства на настроението ви в движение. Чували ли сте някога за фразата „фалшифицирайте, докато не успеете“? Намерете онова сладко място в деня си, където животът се чувства блажен, мариновайте се в целия допамин, ендорфини и други хормони на щастието и точно тогава, когато подсъзнанието ви е широко отворено, чувствайки се страхотно за живота, направете мисловна снимка и вкарайте визията си в тази картина. Вашето подсъзнание няма да знае разликата между факти и измислици.

Астролози: Това са най-щастливите дати през ЮЛИ месец

Телец

Обичате да отлагате системи и фокусът ви се засилва, когато сте в зоната. Така че опитайте техниката 333 или 555, за да създадете своя мечтан живот. Защо? Тъй като сте създание на навик и за да преодолеете липсата на рутина, можете да създадете систематичен навик да записвате виденията си, като използвате горните техники. Това, което би направило нещата по-лесни, е да се съсредоточите върху това как ще се почувства резултатът, докато сте заети със засяването на основите във вашата умствена реалност.

Близнаци

Огледалце, огледалце на стената, кой е най-красноречивият от всички? Зодия Близнаци. Сега можете да използвате тази суперсила, за да правите чудеса в живота си. Опитайте да застанете пред огледалото и да произнесете благодарствена реч, както би направило вашето бъдещо аз, когато живеете най-добрия си живот. Правете това най-малко 21 дни подред и вижте как това започва да се чувства като втора кожа. Всеки път, когато видите огледало, паметта ви ще се активира, както и благодарствената ви реч.

Рак

Уморихте ли се да чувате, че чувствате твърде много? Може би това е вашият характерен трик в играта на проявление. Отделете малко време, за да се съсредоточите върху това как би се чувствала най-добрата версия на живота ви. След като приключите с усещането за бъдещето си, върнете се към сега и намерете тези проблясъци в ежедневието си. Когато имате повече, бихте ли дали на по-малко щастливите с отворено сърце? След това дайте, колкото и малък жетон да можете. Носете това усещане, че вече сте тази версия на себе си днес и бързо трансформирайте живота си в тази версия.

Лъв

Вие сте роден лидер и лидерите често нямат друг избор, освен да измислят нещата сами. Как се чувствате, когато помагате на някого да намери решение, с което се бори? Великодушен? Вашата интуиция ви дава едни и същи късчета мъдрост през цялото време – просто пуснете микрофона и следвайте предчувствията си. Вашият стил на проявление е прост: вие тръгвате първи и Вселената ще ви последва.

Дева

Ако има някой в ​​зодиакалното колело, който е истински луд за ред, това сте вие. Опитайте техниката 369. Не само, че се корени в логичния подход на квантовата физика на Никола Тесла, но също така е известно, че е шаблонът за свещената геометрия на нашата Вселена или Мултивселена, в каквото и да вярвате. Методът 369 ви дава ритъм, рутина, числа, логика и структура, събрани в едно. Какво не харесвате?

Везни

Нека изясним едно нещо: няма грешен начин за проява. Нашите мечти са неутрални и нашето намерение стои зад това защо искаме онези неща, които ги карат да се чувстват добре или зле. Така че, когато сте заети с манифестирането, отделете се от вашата версия на моралния компас на всички останали и говорете ясно колко удивително прекрасен е вашият мечтан живот. Облечете частта, за да магнетизирате и този живот. Вашата енергия на Венера ще изкопае това.

Скорпион

Фактът, че утвържденията могат да работят или не, зависи изцяло от вашето настроение. Въпреки че може да сте труден орех, поставянето на по-малки мотивационни цели и дългосрочни визии и планове (включително финансови планове) може да е нещото, което ви помага да останете на път. Не си човек, който пести думи, въпреки че можеш да ги подсладиш. Така че поставете своя магазин за бонбони за себе си и въведе някои утвърждения за собствената си стойност, докато продължавате да вършите работата, за да създадете солидна основа за това блестящо бъдеще.

Стрелец

Вашата глава обича много шапки и затова воденето на дневник, последвано от табло за виждане, което закачате там, където е най-видимо, е сигурен начин не само да изчистите умственото бърборене, но и да организирате мислите си. Разделете ги на сегменти като пътуване, паричен поток, взаимоотношения, здраве или просто един голям калейдоскоп от вашите цели, нанизани естетически, за да създадете вашия нов живот.

Най-нещастните дни през юли 2024 - Не разчитайте, че съдбата ще ви се усмихне

Козирог

Усъвършенстването лесно може да бъде темата на живота ви, така че нека го използваме за някакво супер заредено проявление. Започнете с груб проект на това, което искате да постигнете, и го оставете да виси свободно с течна времева линия. Когато започнете да си проправяте път, поддържайте дневник на идеите, който проверявате последователно – всеки ден, ако е възможно – дори ако е само за няколко минути. Усъвършенствайте ги според нуждите си, без да се поддавате на желанието да започнете всичко отначало.

Водолей

Визионерското мислене трябва да бъде подкрепено от визионерски действия. Помислете защо искате да създадете промяна и когато неясно сте дефинирали целта си на проявление, придържайте се към нея независимо от всичко. Позволете на вашите идеали и интуиция, съчетани с невероятни умения за работа с хората и обичащо забавление отношение, да ви отведат на различни места, докато се наслаждавате на всяка част от пътуването.

Риби

Забравете за всички онези дълги техники, които изискват да седите неподвижно и да пишете за едно и също нещо милиони пъти и вместо това опитайте този прост метод за проявление. Докато се унасяте в сън или се събуждате всяка сутрин, прекарайте няколко минути, представяйки си идеалния живот, сякаш той вече е вашата реалност. Представете си удовлетворението, вълнението и радостта, които бихте изпитали. Оставете ума си да се скита из ярки сцени на реализираните ви мечти. След това носете тази визия със себе си през целия ден.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес