Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Да подариш преживяване – безценно

28 август 2020, 16:40 часа

Едно от най-хубавите неща е да видите искрено щастие в очите на близките си. И тъй като сме сигурни, че е имало моменти, в които сте се чудили как да ги изненадате по оригинален начин (след като сте изпълнили целия си списък с идеи), ние имаме решение. Подарете им преживяване, вълнуващи емоции и незабравими спомени. Защото те остават завинаги в сърцето, а това е безценно.

SkyVision имат над 12-годишен опит в екстремните и приключенски услуги. Професионалисти, които се „хранят“ с адреналин и знаят колко е удовлетворяващо, когато превъзмогнеш страха и надминеш очакванията си. Поради тази причина те предлагат специални подаръчни ваучери, с които може да зарадвате скъпите си хора - от най-зашеметяващите гледки до най-романтичните моменти за двама.

 

Предимствата на подаръчните ваучери на SkyVision:

• Луксозна подаръчна опаковка с персонално пожелание и стилен восъчен печат.

• Дълга валидност – 12 месеца.

• Широк избор от преживявания с възможност за замяна през целия срок на валидност.

• Изградена мрежа от подбрани доставчици - над 70 доверени партньори в цялата страна.

• Изцяло автоматизиран процес по резервация.

• Център Обслужване на клиенти.

• Сигурно онлайн плащане и бърза доставка.

• Опция Електронен ваучер, която позволява да закупите подарък в последния момент и да го подарите веднага, дори след края на работното време и в празнични дни.

• Право на връщане до 14 дни.

Видове преживявания, които може да подарите:

Както сами може да видите в сайта на SkyVision, услугите са разделени в категории според „мястото“, където се случва изживяването. Във всяка категория ще намерите различни по вид преживявания – от адреналин за най-смелите до забавни приключения за авантюристите и пълен релакс за тези, които искат да избягат от стреса.

Оригинален подарък - Скок с бънджи, издигане с балан, полет с открит или закрит жирокоптер - услуга, която се предлага само и единствено от SkyVision, скок с парашут, панорамна разходка над язовир Искър, дрифт подарък, гмуркане с акваланг и още много други. 

Всеки един подарък от тях категория е уникален и неповторим, а забавлението и невероятнота изживявяне са гарантирани.

Подарък за мъж - Търсиш най-добрия подарък за специален мъж в живота ти? Ще го намериш в SkyVision! Над 60 000 мъже са получили подарък-преживяване от SkyVision и ще се изненадаш да научиш кои приключения им допадат най-много!

Тук може да изберете между урок по пилотиране, офроуд с АТВ, скок с парашут, дрифт подарък, риболовен отдих, екстремен ден, "Направи си жива бира", урок по стрелба, пейнтбол, ледено катерене на водопад.

Подарък за жена - Тук наистина трябва да подбирате внимателно, защото става дума за нежния пол. SkyVision обаче ни улесняват доста, защото предлагат разнообразие от услуги като полет по избор, рисуване с чаша вино, вечеря на тъмно, тайландски ритуали за тяло, конна езда, кулинарен курс, "По пътя на виното в долината на Струма", уроци по Pole Dance, музикален урок по избор.

Подарък за двойка - Сватба, годишнина, Свети Валентин… какъвто и да е поводът, най-добрият подарък за двойка е споделено преживяване. Емоциите и адреналинът действат много по-добре от комплект сребърни прибори.

По-хубаво от едно незабравимо изживяване е споделеното незабравимо изживяване. Вземете любим човек и се насладете на полет с балон, яхтинг на язовир Искър, офроуд приключение за двама с бъги, вечеря на тъмно, винен туризъм, дегустация на шоколад за двама. 

Вкусно, приятно и забавно! 

Подарък за юбилей - Оказва се, че по-често съжаляваме за нещата, които не сме направили, отколкото обратното. Понякога имаме нужда от съвсем леко побутване от близък човек, за да намерим себе си или да преодолеем страховете си. А какъв по-подходящ повод за това от празнуването на кръгла годишнина? За да улесним избора ти, специално подбрахме най-харесваните преживявания за юбилей. Никога не е твърде късно за приключение!

За търсещите спокойствие: яхтинг на язовир Искър, рисуване и вино за двама, риболовен отдих

За авантюристите: полет с жирокоптер, луксозен ездови отдих за двама, полет с бало

И за най-смелите: скок с бънджи, паласейлинг, скок с парашут

За рожден ден: Най-желаният подарък е този, който оставя в сърцето на получателя незабравим спомен. За да улесним избора ти, специално подбрахме най-харесваните преживявания. Избери едно от тях и усмивката на рожденика е гарантирана!

Ето ги и тях: гмуркане с акваланг, полет по избор, парасейлинг, музикален подарък, каякинг, офроуд с АТВ, урок по пилотиране и много други.

 

За имен ден: Зад всяко велико име стои поне един твой близък – направи празника му незабравим с оригинален подарък! За да улесним избора ти, специално подбрахме най-предпочитаните преживявания за имени дни, сред които и по-бюджетни варианти. Избери едно от тях и усмивката на именика е гарантирана!

А те са: издигане с балон, конна езда, рафтинг по река Струма, джетпак, управление на джет, разходка с моторна лодка за двама, виртуална реалност, "Направи си жива бира".

 

Подарявайки ваучер от SkyVision, вие подарявате безценно преживяване и незабравими спомени!

 

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес