Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бягство от мрачното време - къде да отидем през НОЕМВРИ

01 ноември 2023, 15:17 часа

За тези, които обичат слънце, море и лятно настроение, ноември едва ли е любимият им месец. Но, както винаги, за всеки проблем си има решение. Ето някои от най-добрите дестинации за почивка през ноември, където температурите все още са летни:

Реклама

Италиански уикенд в Рим

Рим е град с богата история и архитектура, но най-хубавото е, че през ноември там зима практически няма. Няма да се нуждаете от тежки и дебели връхни, и може да се насладите на слънчевите дни и високите температури. Пълната туристическа програма на български език ви осигурява възможността да научите всички тайни на Вечния град.

Триъгълник в Индия

Индия може да се разгледа чрез една обиколна екскурзия през ноември. Този триъгълник на Индия, заключен между Делхи, Агра и Джайпур, предоставя възможността да се запознаете с част от културата и паметниците на страната. 

Испански уикенд в Мадрид

Мадрид, испанската столица, предоставя слънчева атмосфера за разходка през ноември. От площад Пуерта дел Сол, през Пласа Майор и до Кралския дворец, парк Ретиро и Площад Испания, градът предлага изобилие от забележителности. Дори и ако времето не бъде прекрасно, музеите Прадо и Кралица София ще ви предоставят увлекателна алтернатива.

почивка

Дубай

За много хора тук описанието би било излишно. Дубай предоставя топлина и лукс през ноември със средна температура от около 30 градуса. Градът предлага търговски центрове, ресторанти, забележителности и забавления от всякакъв вид. 

Занзибар 

Това райско кътче предоставя бял пясък, коралови рифове и кристално чисти води, на които да се насладите. Този рай ще ви потопи в красотата на природата и традиционната култура, като същевременно ще почувствате колко далеч сте от цивилизацията.

Йордания 

Йордания е място, което блесва с богатата си история и култура. Ако сте любители на чуждите култури, обиколна екскурзия от мистичния Петра, през Акаба и столицата Аман, е перфектен избор.

С настъпването на ноември, не се притеснявайте за студеното и мрачно време. Изберете своята дестинация и се насладете на златните пясъци, лазурните води и културните богатства на света.

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес