Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Утре рано сутрин Димитров излиза срещу Раонич

17 януари 2014, 11:10 часа
Реклама

Излезе програмата за утрешните мачове от Australian Open, като Григор Димитров се очаква да играе срещи Милаш Раонич от 6:00 часа българско време. Евентуално може да има промяна в програмата заради горещото време.

Реклама

Срещата им е трета в програмата на „Маргарет корт арина”. Мачовете на този корт започват в 2:00 часа през нощта, а преди двубоя между Григор Димитров и Милош Раонич има две срещи от женската схема – Карла Суарес Наваро – Доминика Цибулкова и Слоун Стивънс – Елина Свитолина.

Димитров и Раонич са се изправяли общо три един срещу друг. Два от случаите са в турнира на АТП, в които са си разменили по една победа. В последния им двубой, в началото на 2013-а, българинът победи в Бризбейн с 6:3, 6:4, а през 2011-а в Стокхолм канадецът се наложи със 7:5, 6:4. Двамата имат и още една среща във Фючърс турнир през 2009 г. Тогава победител е Димитров с 6:4, 6:2.

При успех срещу Раонич ще се разкрие златен шанс за българина да достигне до четвъртфиналите на първия за годината турнир от Големия шлем, информира БТВ.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес