Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нищо ново: Удар на Гришо бе избран за най-добър в Ротердам (ВИДЕО)

21 февруари 2023, 15:10 часа • 2575 прочитания

Най-добрият български тенисист Григор Димитров несъмнено е един от най-атрактивните играчи в света. Феноменалните изпълнения на хасковлията са радост за очите на зрителите. Отиграванията на Гришо често му носят призови места в класациите за най-забележителни удари в хода на дадена надпревара.

Родният състезател се намира в забележителна форма от началото на годината. Поредното доказателство са отличните му изяви на провелия се през изминалата седмица турнир в Ротердам, където Димитров бе спрян на крачка от финала от бъдещия шампион Даниил Медведев.

Даниил Медведев

ОЩЕ: Словесна престрелка: Треньорите на Гришо и Ноле в задочен спор (СНИМКА)

Въпреки поражението от руснака Григор остана в съзнанието на тенис почитателите с няколко гениални изпълнения. Както повелява традицията, едно от тях отново оглави класацията за най-впечатляващите удари от състезанието. Друго пък бе поставено на трето място. И двете брилянтни точки бяха записани в сблъсъка срещу Алекс Де Минор, спечелен от Гришо.

Отиграването, с което хасковлията завоюва лидерската позиция е невероятният минаващ удар, с който той сложи край на четвъртфиналната среща. Самият Димитров сякаш не можеше да повярва какво е сътворил, а зрителите го наградиха със силни аплодисменти. Другата изява, която попадна в топ 3, бе негов изумителен бекхенд в същия мач.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес