Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Томи Пол: Кога и къде да гледаме финала в Стокхолм?

20 октомври 2024, 06:00 часа • 8226 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров излиза тази неделя (20 октомври) за четвъртия си финал през 2024 година. Гришо ще спори за втори трофей през сезона след този в Бризбън, като ще се изправи срещу американеца Томи Пол във финалния двубой при мъжете на сингъл на турнира от сериите ATP 250 в Стокхолм.

Финалът Григор Димитров - Томи Пол: Начален час и ТВ

Григор спечели първата си ATP титла именно в Стокхолм - през 2013-а, когато постигна обрат срещу тогавашния №3 в света Давид Ферер. 11 години по-късно българинът е в съвсем различна позиция - намира се под №10 в света и има леко предимство спрямо Томи Пол, който е под номер 13 в световната ранглиста.

Томи Пол

В колко часа започва спорът за титлата в Стокхолм

Димитров стигна до мача за титлата след три поредни победи над Кентен Алис, Доминик Щрикер и Талон Грикспор, срещу когото трябваше да прави обрат. Сега българинът ще премери сили с Томи Пол, с когото имат по една разменена победа през 2020-а. Финалът в Стокхолм започва точно в 16:00 часа българско време!

Коя телевизия ще излъчи Димитров - Пол в България

Победата за Григор е важна не само заради титлата, но и заради точките за световната ранглиста, които биха го доближили до голямата цел - участие на Финалите на ATP в Торино. Такива той ще гони и във Виена, и в Париж. Финалът между Димитров и Томи Пол ще бъде излъчван пряко в ефира на Max Sport 1, като също можете да следите Димитров - Пол НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес