Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров – Якуб Меншик: Кога и къде да гледаме Гришо на Мастърс-а в Шанхай?

08 октомври 2024, 17:38 часа • 1141 прочитания

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров продължава китайската си приказка. Хасковлията ще премери сили с чешкия талант Якуб Меншик в двубой от осминафиналите на турнира от сериите Мастърс в Шанхай. Срещата ще се проведе на 9 октомври, сряда.

Григор Димитров – Якуб Меншик: Начален час и ТВ

Гришо и 19-годишният му противник са се срещали само веднъж досега. Това се случи по време на тазгодишното издание на турнира от сериите Мастърс в Мадрид в края на април. Тогава Меншик се наложи над българина с 6:2, 6:7 (4) и 6:3. Сега обаче хасковлията може да си отмъсти.

ОЩЕ: Гришо сгази Попирин и се класира за 1/8-финалите на Мастърс-а в Шанхай (ВИДЕО)

Григор Димитров

В колко часа започва Григор Димитров – Якуб Меншик?

Димитров отново ще играе на корт номер 3. Неговият мач е трети от програмата, която стартира в 08:00 часа българско време с дуела между Стефанос Циципас и Даниил Медведев. Това означава, че по всяка вероятност Гришо и Якуб Меншик ще започнат не преди 12:00 часа.

Коя телевизия ще предава мача на Гришо и Меншик?

Все още няма яснота дали двубоят между Григор Димитров и Якуб Меншик ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който излъчва срещите от Мастърс-а в Шанхай, е Мах Sport 1. Може да проследите двубоя Григор Димитров – Якуб Меншик НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес