Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров – Андрей Рубльов: Кога и къде да гледаме двубоя от 1/8-финалите на US Open?

01 септември 2024, 09:55 часа • 5801 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров излиза на корта днес срещу световния номер 6 Андрей Рубльов в двубой от третия кръг на Откритото първенство на САЩ. Хасковлията се представя отлично от началото на надпреварата, след като записа три безапелационни победи.

ОБНОВЕНА: Шампионска победа! Гришо надделя в 5-сетова гладиаторска битка и продължи похода към титлата (ВИДЕО)

Григор Димитров – Андрей Рубльов: Начален час и ТВ

В предишния кръг на последния за годината турнир от Големия шлем Гришо се наложи над Талон Грикспоор с категоричното 3:0, за да си осигури сблъсък със своя приятел Рубльов, който също прави добри мачове в САЩ. Димитров и руснакът са се изправяли един срещу друг в седем мача, като българинът е с отрицателна статистика 3-4 успеха.

ОЩЕ: Гришо избухна: Омръзна ми!

Григор Димитров

В колко часа започва мача между Гришо и Рубльов?

Последната среща помежду им бе в Шанхай през 2023 година и завърши с победа за №6 в ранглистата на ATP със 7:6(7), 6:3. Сблъсъкът между Григор Димитров и Андрей Рубльов е първи в днешната програма на централния корт „Арт Аш“ на US Open. Двубоят стартира в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще предава двубоя на Григор и Андрей?

Мачовете от US Open се излъчват пряко по Евроспорт и Евроспорт 2. Въпреки това няма гаранция, че някой от двата канала ще предава срещата на Григор с Андрей. Може обаче да проследите двубоя НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес