Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фестивалът My Sofia. Youth with ви очаква на 11 - 12 август с вход свободен и много изненади

08 август 2023, 11:03 часа
Реклама

💠Второто издание на младежкия фестивал на столицата My Sofia. Youth with causes ще се проведе на 11 и 12 август 2023 г. Тази година събитието се мести в откритата сцена на Kino Cabana, в парка на НДК.

💠Инициативата се провежда по повод Международния ден на младите хора - 12 август и има амбицията да отговори на интересите на модерния млад градски човек.

💠Двудневният фестивал е с вход свободен и ще предложи на посетителите богата програма с разнообразни активности.

💠Симо и Богдана от БГ Радио ще отправят забавни предизвикателства към публиката с куп награди, обвързани с каузите на фестивала.

💠Представяне на иновативни младежки стартъпи, арт ателиета за рисуване с известни художници, работилници за превръщане на стари дрехи в красиви бижута, книги, срещи с популярни автори, открити тренировки с лицензирани инструктори и уроци по суинг, са само част от активностите, които фестивалът ще предложи на своите гости.

💠На откритата сцена, първата фестивална вечер (11 август, петък) концерт ще изнесе култовата група „Остава“. На 12 август гостите на събитието ще се насладят на прожекция на любимата комедия от режисьора Иван Андонов „Опасен чар“, с Тодор Колев.

💠През тази година събитието поставя под прожекторите 4 кампании с кауза: за осиновяване на бездомни животни, превенция употребата на алкохол и наркотични вещества, ранно диагностициране на рак на кожата, ХИВ/СПИН и подкрепа на хора с интелектуални затруднения.

💠 Партньори на Столична община в инициативата са фондациите "4 лапи", "Аnimal Rescue", "Светът на Мария" и други.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес