Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият областен управител на София-област тръгна да сменя името на Мусала

12 юни 2017, 09:06 часа
Реклама

Промяна на името на връх Мусала – това е една от първите инициативи на новия управител на София-област Илиан Тодоров, който е кадър на "Атака" и иска да реализира десетгодишна инициатива на партията. На въпрос защо борбата започва точно за турско име, а не за гръцко, латинско и т.н., чиновникът отвърна, че и за тях трябва да се помисли.

Тодоров обясни, че не желае да говори с медии, защото му бил изграден образ на конфликтен човек. Припомняме, че той беше сред хората на Волен Сидеров, когато Сидеров нахлу в НАТФИЗ. Това не е нахлуване – 2013 година беше нахлуване, едни умни, красиви и интелигентни, които окупираха Софийския университет, обясни новият управител на София-област пред Нова телевизия. Аз с никого не съм се карал, добави Тодоров, говорейки специално и за случая в НАТФИЗ. И се възмути, че „полицай души народен представител”, отново говорейки за НАТФИЗ.

Новият областен управител на София-област отрече и да е казвал, че Бойко Борисов е мафиот, но призна, че е казал, че Борисов е играл тенис с хора от подземния свят.

Илиан Тодоров моментално се похвали, че спрял продажба на имоти на държавата, без да уточнява кои са тези имоти. Вече няма да се грабят Царски конюшни, уточни новият управител на София-област. Стартирала е и програма за подпомагане на деца – вила на Боровец, на която ходели депутати, сега щяла да бъде ползвана от бедни деца за почивка, където щели да учат 1 час религия. Транспортът щял да бъде осигурен от кметове по места.

За финал Тодоров обясни, че няма нищо против всеки да е какъвто иска, но не е съгласен Брюксел да налага хомосексуални бракове на България.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес