Водещ eксперт от Google ще е лектор на Webit Digital Summit Bulgaria

7248
Водещ eксперт от Google ще е лектор на Webit Digital Summit Bulgaria

Катрин Леви, ръководител отдел "Нови продукти, медии и платформи" за Европа, Средния Изток и Африка ще говори пред над 1000 представители на българския бизнес по покана на организаторите на Webit България.

Значението на социалните медии за бизнеса е доста актуална и дискутирана тема в наши дни. Как с малка инвестиция фирмите биха могли да увеличат продажбите си и да популяризират бранда си? Отговорът се крие в присъствието им в социалните медии. То спомага за бързото популяризиране на компанията и предлаганите от нея стоки и услуги, за изграждането на трайни взаимоотношения с клиентите и повишаване на потребителската лоялност, и, не на последно място, дава възможност за обратна връзка и изследване на потребителските нагласи и мнения - това, за което компаниите харчат стотици хиляди всяка година.

Успешни онлайн проекти получиха признание на Webit Awards

На 14 юни, в рамките на Webit Bulgaria Digital Summit, за втори път бяха връчени наградите за онлайн ефективност и маркетинг. Журито р...

Както и миналата година, Webit Bulgaria Digital Summit отново събира световни експерти, които да запознаят представители на бизнеса в България в сферите на дигиталния маркетинг, рекламата, новите технологии и предприемачеството. Гостите на събитието ще имат възможността да се срещнат лично и да слушат лекции на над 50 водещи експерти в различни области. В тазгодишното издание на Webit сред вече потвърдилите лектори е и Катрин Леви. Тя започва работа в Google през лятото на 2011 година и бързо успява да се докаже като истински експерт в работата си, което я прави и изключително интересен лектор и събеседник, който говори с много практическа насоченост. Преди това е заемала висши ръководни постове в други световноизвестни компании като Nestle, The Boston Consulting Group и Procter&Gamble.

Подробности за предстоящия на 24 и 25 април форум може да прочетете на Expert.bg

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество