Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Васко Василев се завръща

12 март 2012, 16:24 часа • 18617 прочитания

Васко Василев се завръща през май с поредица от класически концерти.

Решението за новите концерти е в резултат на признанието от страна на публиката за миналогодишното турне с музикантите на "Чамбао" – Русе обявиха концерта за културно събитие на годината. Това накара Васко категорично да обяви 7-ми май, че ще се върне в Русе и ще изнесе концерт в "Доходното здание".

"Вива Вивалди" ще бъде концертът, който да открие официалната програма на тазгодишния фестивал "Салон на изкуствата" в НДК на 13-ти май от 19 часа. Мотото, под което ще протече "Салон на изкуствата" е "Говорите ли български?" и след като получи наградата за "Артист на годината" за миналогодишния си концерт, сега Васко ще даде старт на официалната програма.

Вивалди, Паганини, Тартини са част от композиторите, на които се е спрял Васко Василев във "Вива Вивалди". Освен Васко на сцената ще се качат едни от най-добрите български музиканти, събрани от различни оркестри.

Варненската публика също ще има шанса да чуем новата концертна програма на Васко – във Фестивален и конгресен център на 9-ти май от 19:00.

До няколко дни предстои да бъдат потвърдени концертите във Велико Търново, Бургас и Стара Загора.

Продажбата на билети стартира от 13-ти март на касите на залите, както и в мрежата на ивентим на цени от 80 до 20 лева.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес