Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разнообразие от цветя и букети на изгодни цени за 15-и септември в Kaufland

14 септември 2023, 19:39 часа • 1005 прочитания

Над 30 цветни предложения, от които 15 вида празнични букети и 19 вида саксийни цветя на атрактивни цени очакват посетителите на Kaufland България тази седмица. Най-голямата търговска верига у нас е подготвила специални цветни предложения за 15-и септември.

Букет с хризантеми, рози и орхидеи в различни цветове и големини са сред богатия избор от цветя, които могат да бъдат закупени на промоционални цени в магазините на Kaufland тази седмица. До 17 септември (неделя), клиентите на лидера в ритейла имат перфектната възможност да намерят специален подарък за любимия учител на детето си или да обогатят дома си с разнообразие от цветове. Клиентите най-големия ритейлър могат да открият разнообразие от цветове и видове цветя, които ще направят дори класната стая по-привлекателна и уютна.

Различни видове орхидея Фаленопсис и орхидея Дендробиум, букет хризантеми и букет с рози на атрактивни цени могат да подарят учениците на своите любими учители в един от най-чаканите дни в годината – 15-и септември. Разноцветните орхидеи са не само красиви, но и лесни за поддръжка, което ги прави идеални за подарък.

Още много предложения за ученика могат да бъдат намерени в специалната брошура на Kaufland, валидна до 17 септември. Всички предложения изгодни предложения могат да бъдат на: kaufland.bg/broshuri както и на рафтовете в най-голямата търговска верига.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес