Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Налага се спиране на водата в Центъра на София

13 февруари 2014, 08:02 часа • 18238 прочитания

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с изграждане на нови връзки по съгласуван проект и прекъсване на старо сградно водопроводно отклонение по ул. „Сан Стефано” Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:
по ул. „Сан Стефано” от ул. „Цар Освободител” до ул. „Шейново” по ул. „Шейново” от ул. „Кракра” до ул. „Сан Стефано”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена на ул. „Шейново” ъгъла с ул. „Сан Стефано”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с отстраняване на скрити аварии и подмяна на спирателен кран на ул. „Урвич” кв. „Хиподрума” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Булаир”, ул. „Отечество”, ул. „Григор Начевич”, бул. „Академик Иван Евстатиев Гешов”, бул. „Цар Борис ІІІ”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена на ул. „Урвич” ъгъла с ул. „Тумба”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 13 февруари 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове и прекъсване на уличен водопровод на ул. „Бунтовник” кв. „Лозенец” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Бунтовник” от бул. „Черни връх” до ул. „Милевска планина”; по ул. „Николай Лилиев” от ул. „Бунтовник” до ул. „Венец”; по ул. „Венец” от бул. „Черни връх” до ул. „Николай Лилиев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена на ул. „Бунтовник” ъгъла с ул. „Николай Лилиев”.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес