Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Моуриньо и Фъргюсън демонстрират увереност преди реванша

05 март 2013, 11:01 часа • 3911 прочитания

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че светът ще спре тази вечер, когато "Манчестър Юнайтед" и "Реал Мадрид" излязат на "Олд Трафорд".

"Тази вечер Земята ще спре, докато се играе този мач. Юнайтед са във фантастична форма, този сезон са по-добри от всякога. На четвъртфинал са за ФА Къп, спечелиха Премиършип през март, не са губили мач от месеци. Ние обаче също сме в добра форма. Загубихме само една среща. Това не изглежда като обикновен мач, а като финал в Шампионската лига. Нека видим кои отбори ще играят на финала на "Уембли", но аз нямам големи очаквания. Всички, с изключение на контузения ни капитан Икер Касияс, са във форма и готови за игра", каза Моуриньо, предаде БГНЕС.

Същевременно мениджърът на "Манчестър Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън призна, че отборът му ще търси ранен гол в реванша срещу "Реал" на "Олд Трафорд".

Според Фърги ранен гол ще е ключов момент в мача. "Учиш по нещо от всеки съперник. Аз мисля, че и те ще се опитат също да отбележат рано чрез Роналдо и според мен е ключово ние да поведем. Феновете ще ни подкрепят и помагат, и ключът е да отбележим рано", каза Фъргюсън.

Шотландецът коментира и голямата звезда на испанците Кристияно Роналдо. Според Фъргюсън отборът му не бива да мисли много какво може да направи португалецът, защото тогава ще изпусне фокуса на мача. "Този Роналдо не е като онзи (бел.ред - визира Луиш Назарио да Лима, който в предишния сблъсък на двата отбора през сезон 2002-2003 година в Шампионската лига вкара хеттрик на "Олд Трафорд") - по-съвършен атлет е и е по-добър във въздуха. Затова трябва да играем на максимално високо ниво", обобщи Фъргюсън.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес