Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой има имен ден днес, 16 септември 2024 г. Честито!

16 септември 2024, 05:55 часа • 30165 прочитания

На 16 септември 2023 г. имен ден празнуват всички, които носят името Людмил, Людмила и производните им.

Имени дни през септември 2024 г.

Пожелания за имен ден

Желая ти мъдрост в комбинация с много любов, за да управляваш разумно своя живот! Честит имен ден!

*** 

Да мислиш, че живота ще се отнесе добре с теб, само защото си добър човек, е като да мислиш, че бурята няма да те отнесе, защото си у дома. Затова приготви се посрещнеш с мъдрост всяка буря в своя живот! Честит имен ден!

*** 

Помни, че истинското щастие не е на върха, а в начина, по който изкачваш склона. Честит имен ден!

*** 

Честит имен ден! Помни, че ако дори в най-трудните моменти намираш сили да се усмихваш, то всяка трудност ще бъде за теб само едно изпитание, което ти дава сили и мъдрост да продължиш напред!

*** 

Честит имен ден! Нека този ден ти донесе повече мъдрост, за да са правилни всичките ти решения, повече любов, за да не чувстваш самота и най-вече здраве, за да има смисъл всичко това!

*** 

Всичко в човека трябва да е красиво, особено душата. Днес преди всичко искам да ти пожелая винаги да съхраниш в сърцето си вярата и любовта, да тъгуваш по-малко и да се усмихваш повече! Желая ти здраве, щастие и любов! Честит имен ден!

***

Честит имен ден! На този ден благословен ти пожелавам онова, което носи щастие, неизмеримо в злато - доброта и любов! Нека животът ти бъде дълга поредица от щастливи дни, в които има място само за любов и сбъднати мечти!

***

И аз те поздравявам за имения ти ден! Ще ти пожелая точно онова, без което нито едно пожелание не може да се сбъдне. Желая ти късмет! Нека той не си тръгва дори за миг от теб!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес