Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради страх от секс делото на Пъф Деди: Звезди сключват извънсъдебни споразумения с потенциални жертви

08 октомври 2024, 12:04 часа

Адвокат Тони Бъзби направи шокиращо разкритие, като заяви, че няколко световноизвестни звезди тихичко сключват извънсъдебни споразумения със свои потенциални жертви, за да избегнат публично разкриване на имената им покрай делото за сексуални престъпления на рапъра Пъф Деди. Бъзби представлява над 120 души, които са заявили, че са станали жертва на рапъра.

Още: 120 души обвиняват Пъф Деди за сексуални престъпления

Звездите се страхуват

Снимка: Getty Images

В интервю за TMZ адвокатът заяви, че кантората му активно започва дела срещу известни личности, свързани със случая на Деди (познат още като Пи Диди и Шон "Диди" Комбс). Той обърна внимание, че някои звезди вече сами са дали заявка за извънсъдебни сделки. Тони Бъзби заяви, че смята да заведе множество дела още този месец, включително и от името на 25 непълнолетни.

Още: Опасните партита на Пъф Деди: Охолство и припаднали голи жени (ВИДЕО)

"Ако сте били там, в стаята, ако сте участвали или сте гледали какво се случва, и не сте казали нищо или сте помогнали нещата да се потулят, според мен, имате проблем", казва Тони Бъзби. Той смята, че много хора и институции са позволявали престъпленията да се случват и затова може да бъдат преследвани от закона. "Всеки се чуди кои други известни личности са част от това, кое е следващото име, което ще се обяви. Но аз не очаквам това да се случи тази седмица", каза още адвокатът.

Припомняме, че през септември Пъф Деди беше арестуван по обвинения за трафик на хора с цел сексуална експлоатация и други сексуални престъпления. Той е обвинен в дрогиране и принуждаване на жени да участват в сексуални отношения с мъжки проститутки в продължение на десетилетия. Рапърът отрича всички обвинения.

Още: Пъф Деди не иска да стои в затвора и обжалва

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес