Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради чат на телефона момиче не разбра, че Джъстин Тимбърлейк ѝ пее на уше (ВИДЕО)

08 октомври 2024, 11:21 часа

За Джъстин Тимбърлейк отново се говори усилено, но този път не заради шофиране в нетрезво състояние, а заради поредния супер успешен концерт от турнето му "Forget About Tomorrow".

Момичето, което пропусна момента на живота си

Едно от последните му шоута никога няма да бъде забравено от конкретна негова фенка, която успя да пропусне най-важния момент от вечерта, а именно - няколко секунди, в които Тимбърлейк лично ѝ пееше, но тя така и не разбра. Причината е, че по време на неговото изпълнение момичето си чатеше на телефона и, забила поглед в екрана, не усети, че световният изпълнител е пред нея, дори се навежда и пее персонално на нея. В последния момент тя все пак благоволява да вдигне очи, само за да види как Тимбърлейк си тръгва. В този миг тя се опитва да хване крака му, но безуспешно.

Видеото бързо стана популярно в социалните мрежи, а коментарите са безпощадни - постоянното взиране в телефоните ни, дори и по време на такъв голям концерт, ни лишава от ценни и неповторими емоции. Мнозина са възмутени, че момичето е дало повече от 1200 долара, за да бъде възможно най-близо до Джъстин Тимбърлейк, но въпреки това проявява неуважение към артиста, както и към самата себе си.

Още: Наздраве! Джъстин Тимбърлейк и Тайгър Уудс отварят нов бар

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес