Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уил Смит пак ще става рапър?

08 ноември 2023, 21:47 часа

След като удари шамар на колегата си Крис Рок на церемонията по връчването на наградите "Оскар" през март 2022 г., за Уил Смит оттеглянето от светлините на прожекторите изглеждаше като единствен възможен вариант. Логично, филмовата му кариера е в застой.

Според изданието "Radar Online" обаче именно липсата на професионални ангажименти е накарала Уил Смит да се обърне към една своя позабравена страст, а именно рапа. 

Интересното е, че в мига, в който Уил Смит достигна върха на своята кариера, получавайки "Оскар", той достигна и дъното, удряйки Крис Рок. В музиката обаче все още има място за творчеството му, тъй като в рапа законите са други. Ето какво казва близък до Уил източник по темата пред "National Enquirer": "В света на рапа да удариш човек през лицето за това, че е обидил жена ти, не се смята за престъпление, а е въпрос на чест."

Още: Шон Пен: Защо след шамар аз влязох в затвора, а на Уил Смит му ръкопляскат?

Снимка: Getty Images

След професионалната криза идва ред и на личната

Преди по-малко от месец съпругата на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит, призна, че двамата не живеят заедно от 7 години, а нейната истинска и голяма любов е рапърът Тупак. Въпреки това, Смит демонстрира уважение към майката на децата си, а на скорошно събитие, посветено на книгата ѝ, той сподели преди медиите, че изпитва "само любов и уважение" към нея.

Още: Уил Смит е класически баща: Хем честити рождения ден на сина си, хем го "жегна"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес