Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трескав поглед и зачервени очи: Джъстин Тимбърлейк от ареста (СНИМКА)

19 юни 2024, 12:52 часа

На 18 юни изпълнителят Джъстин Тимбърлейк бе арестуван по обвинение за шофиране в нетрезво състояние. Днес вече излизат повече подробности. Оказва се, че певецът е отказал да даде проба с дрегер, след като е бил спрян от полицията. Той е бил арестуван, след като се е забавлявал с приятели.

Реклама

Подробности за ареста

Според източници, цитирани от изданието "Marca", полицаите са чакали пред самия хотел, а след като Тимбърлейк е излязъл, веднага е бил спрян за проверка. Първоначално му е бил направен физически тест, на който Джъстин се е съгласил, но е отказал тест с дрегер. Анонимен източник е споделил пред медията, че полицаят не е разпознал Джъстин Тимбърлейк, който при ареста промърморил "Това ще провали турнето", на което униформеният отговорил: "Какво турне?".

Още: Джъстин Тимбърлейк издаде албум с 18 песни

В крайна сметка певецът е отведен в полицейския участък, където е получил обвинение не само за шофиране в нетрезво състояние, но и за това, че не е спрял на знак STOP и че е излязъл от лентата на движение.

От полицията в Ню Йорк разпространиха и арестантската му снимка, на която ясно се виждат влажните, трескави и зачервени очи.

Коментар на адвоката му

Адокатът на певеца - Еди Бърк-младши, който е известен с успешните си дела на известни личности, не коментира подробности по ареста, но пред американските медии уточни, че Тимбърлейк се е държал уважително. "Той се държа като истински джентълмен. Не показа никакво превъзходство. Отказа да го тестват, но това е негово право."

След няколко часа в ареста Тимбърлейк е освободен на собствена отговорност.

Още: Дълбоко съжалявам: Бритни Спиърс се извини на един от най-важните мъже в живота ѝ

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес