Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Селена Гомес разкри какви процедури си е правила по лицето (ВИДЕО)

04 август 2024, 23:05 часа

Селена Гомес коментира слуховете, че си е правила пластична операция. Тя реагира на видео на блогърката и служителка на клиника за пластична хирургия Мариса Барионуево в TikTok, която говори за това как се е променил външният вид на звездата.

Селена, която често получава коментари за външния си вид и фигура, написа под поста: "Вече мразя всичко това, изглеждах така заради светкавицата от камерата. Боцках си ботокс и нищо повече, оставете ме на мира".

Светкавично извинение

Още: Бени Бланко: Следващата ми цел е със Селена Гомес да имаме деца (ВИДЕО)

Коментарът на звездата явно разстрои и обърка блогърката, затова тя побърза да отговори и да се извини. "Обожавам те. Извинявам се, ако думите ми са те обидили по някакъв начин. Реших да не правя повече такива видеа, защото могат да имат негативно въздействие. Никога не съм имала за цел да обидя някого", написа Мариса.

@marissathepa Replying to @Selena Gomez ♬ original sound - Marissa the PA

Тя също така добави, че Селена може да има много причини да изглежда различно. Гомес се бори с лупус от няколко години и е принудена да приема лекарства, заради което наддаде на тегло. Това, според блогърката, може да повлияе и на лицето ѝ. "Никой не трябва да се оправдава, че не изглежда като в тийнейджърските си години или на 20-годишна възраст", каза тя.

По-късно Селена отговори на коментара ѝ, като уточни, че няма претенции към блогърката, просто е уморена от постоянните критики за външния ѝ вид. "Нямам предвид теб. Просто понякога ми става тъжно", написа Гомес.

Постоянните критики към Селена

Снимка: Getty Images

елена Гомес често е критикувана в мрежата. Основната причина за неприятни коментари е фактът, че тя напоследък е понапълняла. Освен това наскоро Гомес беше заподозряна, че отново започва да злоупотребява с алкохол и забранени вещества (въпреки че това е противопоказано за нея поради заболяването ѝ). И феновете обвиняват за това новия ѝ любим Бени Бланко, заради когото Гомес също е постоянно критикувана: феновете не харесват музикалния продуцент, припомня БГНЕС.

Още: Ето колко и какви пластични операции има Марго Роби (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес