Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Орлин Горанов с първи думи за смяната му в "Последният печели"

27 август 2024, 13:00 часа

Обичаният български певец Орлин Горанов, който в последните години бе водещ на предаването "Последният печели" по БНТ1 коментира в социалните си мрежи новината, че от новия сезон вече няма да е част от предаването, а на негово място ще застане актьорът Камен Воденичаров.

"Скъпи приятели, от новия телевизионен сезон няма да бъда част от "Последният печели". За мен да водя това предаване беше едно вълнуващо пътуване. Благодаря за всяка една среща с тези умни хора, благодаря на зрителите, че ме приеха в домовете си, благодаря и на БНТ за доверието.", пише в публикацията си Горанов, който се радваше на искрената обич на зрителите, гледащи редовно любопитното предаване.

Още: bTV загатна коя ще е новата водеща в "Преди обед"

Важно за Камен Воденичаров

Горанов нямаше как да не спомене и новия водещ - Камен Воденичаров, който заема неговото място пред камерите. В типичния си галантен стил певецът даде да се разбере, че между него и Воденичаров няма как да има проблеми, защото двамата са приятели: "Желая успех на новия водещ и мой приятел Камен Воденичаров.", завършва публикацията си Орлин Горанов.

Скъпи приятели, от новия телевизионен сезон няма да бъда част от "Последният печели". За мен да водя това предаване беше...

Posted by Орлин Горанов on Tuesday 27 August 2024

Още: Петя Дикова влиза в "Гласът на България", нови правила променят цялото предаване (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес