Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обичан актьор сменя Орлин Горанов в "Последният печели"

26 август 2024, 12:12 часа

Един от любимите български актьори – Камен Воденичаров – е новият водещ на забавно-познавателното семейно куиз шоу "Последният печели" по Българската национална телевизия. След лятната пауза предаването се завръща в ефира на БНТ 1 от 9 септември и наред с нов водещ, ще зарадва зрителите и с нов регламент, разкриват от телевизията.

Снимка: БНТ

Още: Петя Дикова влиза в "Гласът на България", нови правила променят цялото предаване (ВИДЕО)

Да се запази позитивизмът на предаването

"БНТ е голяма любов, тук заедно с моите колеги сме започнали своите кариери и сме се научили на много неща. Винаги е силно емоционално и много вълнуващо", сподели тази сутрин в предаването "Денят започва" Камен Воденичаров. "Повече познание, повече позитивизъм и настроение – искам да запазим тази светла и усмихната страна на предаването", каза още Воденичаров, който освен актьор и телевизионен водещ, е певец, режисьор, сценарист и продуцент.

Снимка: БНТ

Камен Воденичаров поема ролята на водещ на "Последният печели" от обичания Орлин Горанов, който даде своя незаменим принос за успеха на шоуто. Екипът и ръководството на Българската национална телевизия му пожелават здраве и вдъхновение, за да продължи с таланта си да доставя радост на своите почитатели.

Още: "Изтекоха" имената на някои от участниците в "Островът на 100-те гривни"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес